Etsinnässä vuokra-asunnot, joissa lemmikit sallittu? Tervetuloa M2-Kodeille!

Kaupungin reiluimmissa neliöissä viihtyy koko perhe, lemmikit mukaan lukien. Oli rakas lemmikkisi sitten koira, kissa, kani, marsu tai undulaatti, on se tervetullut muuttamaan M2-Kodeille kanssasi.

Meistä jokainen on oikeutettu omaan kotiin, riippumatta elämäntilanteesta tai palkkapussin koosta. Me M2-Kodeilla pidämme huolen siitä, ettei asumisesta tarvitse murehtia.

Selaa lemmikkiystävällisiä vuokra-asuntojamme ja täytä hakemus heti, niin pääsette nauttimaan uudesta kodista!

Etsi asuntoja

Siistit vuokra-asunnot, joissa lemmikit sallittu

 • Tarjoamme lemmikkiystävällisiä koteja yli 30 paikkakunnalla ympäri Suomen
 • Vuokramme ovat kohtuullisia ja korotukset maltillisia
 • Pidämme asunnoista hyvää huolta mm. säännöllisillä pintaremonteilla

Lue lisää: 7 hyvää syytä hakea M2-Kodeille

Lemmikki vuokra-asunnossa – vinkit sujuvaan arkeen

Lemmikit vuokra-asunnossa: usein kysyttyä

 • On hyvä heti aluksi varmistaa, että vuokra-asunnossa on lemmikit sallittu, ja onko vuokranantaja asettanut tiettyjä ehtoja lemmikkien koon tai määrän osalta. Olet tervetullut asumaan M2-Kodeille, oli rakas lemmikkisi sitten iso koira, kissa, kani, marsu tai undulaatti. 

  Valittaessa lemmikkiystävällistä vuokra-asuntoa on tärkeää huomioida paitsi asunnon sisätilat, myös asuinalue. Varsinkin koiran kanssa etsi asuntoja, jotka sijaitsevat lähellä puistoja, ulkoilureittejä tai muita viheralueita, jotta pääsette karvakuonosi kanssa ulkoilemaan mukavissa maisemissa.

   

 • Lemmikkien kanssa asuessa on hyvä varmistaa, etteivät lemmikit pääse vahingoittamaan asunnon pintamateriaaleja tai kalusteita esimerkiksi yksin ollessaan. Kannattaa myös huolehtia säännöllisestä siivouksesta, kuten imuroinnista ja lattioiden pesusta, jotta lemmikkien aiheuttama lika ei pääse pinttymään asunnon pinnoille.

 • Kun muutat vuokra-asuntoon lemmikin kanssa, on tärkeää huolehtia siitä, ettei lemmikkisi aiheuta häiriötä muille. Kannattaa tutustua myös talon järjestyssääntöihin, jotka voivat sisältää ohjeistuksia lemmikkien ulkoiluttamisesta piha-alueilla tai yhteisten tilojen, kuten pesutuvan, käytöstä lemmikin kanssa.

  Lähtökohtaisesti M2-Kotien vuokra-asunnoissa lemmikit ovat sallittuja myös talon yhteisissä tiloissa, lukuun ottamatta saunatiloja.

 • Lemmikkien määrän suhteen ei ole rajoituksia.

 • Muuttaminen lemmikin kanssa ei vaikuta vakuuden määrään M2-Kodeilla. Lähtökohtaisesti vuokravakuus M2-Kodeilla on 0 €.

 • Kaikkiin kohteisiimme ovat lemmikit tervetulleita, lukuunottamatta Hyvinkään allergiataloa. Lähes kaikkien M2-Kotien talojen läheisyydessä on monipuoliset ulkoilumahdollisuudet.

Vuokra-asunnot lemmikit sallittu: katso uusimmat vapautuneet

Ensimmäisen kuukauden vuokra -50 %

Kilterinrinne 6

01600 Vantaa

52,5 m², 2H+K , 7. krs 940 €/kk

Nuorisoasunto

Papulintie 2

03100 Nummela

46 m², 2H+KK , 1. krs 660 €/kk

Ensimmäisen kuukauden vuokra -50 %

Von Daehnin katu 11

00790 Helsinki

45,5 m², 2H+KK , 3. krs 929 €/kk

Nuorisoasunto

Oravapiha 2

15870 Hollola

55,5 m², 2H+KT , 2. krs 693 €/kk