Tervetuloa kotiin

M2-Kotien asukkaana olet osa välittävää naapurustoa. Vaikka elämässä olisikin haasteita, me pidämme huolen siitä, ettei asumisesta tarvitse murehtia. Tarjoamme kaupungin reilummat neliöt ympäri Suomen.

Harkitsetko hakemista tai oletko saanut meiltä asuntotarjouksen? Tälle sivulle kokosimme hyödyllistä tietoa siitä, kuinka arki M2-Kodeilla sujuu.

Asutko jo M2-Kodeilla? Talosi tiedot, asukastiedotteet ja vuokraan liittyvät asiat hoidat helposti OmaM2-palvelussa.

Tutustu asukasetuihin OmaM2 asiointipalvelu

Sujuva arki M2-Kodeilla

Nollavakuus, ilmainen netti ja muut mainiot asukasedut

M2-Kotien asukkaana saat mukavan asumisen lisäksi myös monia asukasetuja. Haluamme pitää sinusta ja kodeistamme hyvää huolta. Kaksi kertaa vuodessa ilmestyvästä asukaslehdestä löydät paljon vinkkejä sujuvampaan arkeen.

Vaikuta ja osallistu asukastoimintaan

M2-Kotien talotoimikunnat ja alueryhmät järjestävät monia turvallisuuteen, liikuntaan, hyvinvointiin ja hauskaan yhdessäoloon liittyviä tapahtumia. Katso tulevat asukastapahtumat ja ilmoittaudu mukaan alueesi tapahtumiin!

Kierrätys ja ekologisuus

M2-Kotien asukkaana sinulla on mahdollisuuksia vaikuttaa ympäristöön ja ilmastonmuutoksen torjuntaan lajittelemalla ja kierrättämällä jätteet sekä säästämällä energiaa. Asumismukavuudesta ei silti tarvitse tinkiä – päinvastoin, moni arjen ympäristöteko tuo lisää iloa elämään.

Vaihda asuntoa, älä kumppania

M2-Kodit on turvanasi elämän vaihtuvissa tilanteissa, koska reilu ja turvattu asuminen kuuluu jokaiselle. Kun asumisen tarpeet ja toiveet muuttuvat, voit hakea vaihtoa toiseen M2-Kotien asuntoon.

Irtisanominen

Asumisneuvonta apunasi

Me M2-Kodeilla haluamme, että asumisesi onnistuu. Jos tarvitset neuvoja esimerkiksi vuokranmaksuasioissa, asumistuen ja muiden etuuksien hakemisessa, naapurisovun ylläpidossa tai häätöuhkatilanteessa, käänny asumisneuvojien puoleen.

AsumisneuvontaAvautuu uuteen ikkunaan

Millaista on asua M2-Kodeilla? Tutustu asukastarinoihin

Kun muutat M2-Kodeille, rahaa jää myös elämiseen