Autopaikan varaaminen

Voit vuokrata autollesi tai moottoripyörällesi autopaikan. Kysy paikkaa huoltoyhtiöstä.

Voit varata autopaikan, jos olet yksi vuokrasopimuksen allekirjoittaneista. Sinun pitää olla myös niin sanotusti talonkirjoilla, eli sinun on pitänyt tehdä muuttoilmoitus maistraattiin ja huoltoyhtiöön. Huoltoyhtiön yhteystiedot löydät porrashuoneen ilmoitustaululta tai talosivulta.

Haluamme vastata asukkaidemme tarpeisiin tarjoamalla mahdollisuuden ladata sähköautojaan. Aivan kaikissa kohteissa sähköauton lataaminen ei vielä ole mahdollista, mutta tarpeen herätessä tarkastamme asian. Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme sähköauton latausmahdollisuuteen liittyvissä asioissa.

Piha-alueen kulkureitit on oltava aina vapaina, koska ne ovat pelastusteitä. Pysäköinti piha-alueelle on sallittu vain tavaran kuljettamisen ajaksi. Vieraspaikat ovat tarkoitettu vain lyhytaikaiseen pysäköintiin. Autopaikan vuokraajana olet vastuussa oman autopaikkasi auraamisesta talviaikana.

Autotallia ei saa käyttää varastotilana, eikä siellä saa säilyttää palavia nesteitä. Auton pesu, huolto ja korjaustyöt tulee tehdä muualla kuin autotallissa.

Tutustu autopaikkasopimuksen ehtoihin (PDF)

Katso huoltoyhtiön yhteystiedot talosivulta