Asukastarina: Niko, Helsinki

Millaista on asua M2-Kodeilla? Annetaan asukkaiden kertoa!

Tällä kertaa ääneen pääsee M2-Kotien talossa Helsingissä asuva Niko Luostarinen. Artikkeli on alun perin julkaistu M2-lehdessä 1/2023.

Asukas: Niko Luostarinen

Asuinpaikka: M2-Kotien asunto Postiljooninkadulla Helsingissä

Asunto: 1 h + kt, 41,5 m2

Muuttanut taloon: elokuussa 2021

Kekseliäs sisustusratkaisu tuo tilan tuntua yksiöön

”Kun näin havainnekuvan uudesta kodistani, tiesin heti, että haluan nauttia isoista ikkunoista ja näkymistä Keskuspuistoon kaikkina vuodenaikoina. Niinpä minulla ei ole ikkunoissa verhoja, enkä milloinkaan laske sälekaihtimia alas muualla kuin makuusopessani.

Asensin kattoon verhotangon, jolla saan erotettua sängyn muusta huoneesta. Verhoratkaisu tuo vähiin neliöihin yllättävän paljon lisää tilan tuntua ja myös yövierailla on oma rauhansa verhojen suojassa. Metsänvihreät samettiverhot antavat kotiini ilmettä ja syvyyttä, vaikka muuten seinät ovat valkoiset ja keittiön kaapistot harmaat. Verhoja vaihtamalla kodin ilmettä muuttaa helposti.”

M2-Kotien uudiskohteet

Omannäköinen koti

”Kotini sisustus on yhdistelmä vanhaa ja uutta, kallista ja edullista. Valtaosa design-huonekaluistani ovat perintöä isovanhemmiltani tai edullisia vintagelöytöjä. Ruokailuryhmä on vastaavasti uutta: halpispöytä ja Kartellin tuolit. Jokainen kotini esine on harkittu, ja jokaisella on tarinansa. Se tuo kotiin kerroksellisuutta.”

Löytyisikö meiltä viihtyisä koti myös sinulle?

 

Teksti: Leena Filpus
Kuvat: Saara Autere

7 hyvää syytä muuttaa M2-Kodeille

Meistä jokainen on oikeutettu omaan kotiin, riippumatta elämäntilanteesta tai palkkapussin koosta. Kun muutat M2-Kodeille, rahaa jää myös elämiseen.

Tarjoamme kaupungin reiluimmat vuokraneliöt opiskelijoille, perheille, nuorille aikuisille, työssäkäyville, eläkeläisille ja haastavassa elämäntilanteessa oleville.

Miksi M2-Kodit?

Etsi asuntoja

Sinua voisi kiinnostaa myös