Kaupungin reiluimmat vuokraneliöt

Juuri nyt vapaana

Ensimmäisen kuukauden vuokra -50 %

Agronominkatu 1

00790 Helsinki

49 m², 2H+KT , 5. krs 975 €/kk

Nuorisoasunto

Oravapiha 2

15870 Hollola

55,5 m², 2H+KT , 2. krs 693 €/kk

Kuka voi hakea M2-Kodeille asukkaaksi?

M2-Kodeilla on yli 10 000 vuokra-asuntoa eri puolilla Suomea. Ne ovat tavallisia vuokra-asuntoja, koteja meille kaikille. Mutta koska ne ovat ARA-rahoitteisia, on meidän otettava huomioon asukasvalinnassa muutamia sääntöjä.  

Lue lisää asukasvalinnasta

Uudiskohteet

Tavoitteenamme on lisätä kohtuuhintaisten vuokra-asuntojen määrää kasvukeskuksissa, joissa niistä on pulaa. Vuosittain valmistuu satoja uusia asuntoja eri puolille Suomea. Tutustu rakenteilla oleviin uudiskohteisiimme!

Ajankohtaista

Julkaistu:

Uudet Yhdessä-asunnot tarjoavat erinomaiset puitteet yhteisasumiseen

Vantaan Martinlaaksossa sijaitseva uudiskohteemme tarjoaa täysin uniikin mahdollisuuden asua yhdessä esimerkiksi perheenjäsenten tai kaveri-/opiskelijaporukan kesken. Yhteisasumiseen tarkoitetuissa Yhdessä-asunnoissa on jokaiselle asukkaalle oma huone kylpyhuoneineen. Hae Yhdessä-asuntoa nyt!
Julkaistu:

Vantaan uudiskohteen ainutlaatuiset yhteiskäyttötilat lisäävät asumisviihtyvyyttä

Vantaan Martinlaaksossa Laajaniitynkujalla on kuusi M2-Kotien vuokrataloa. Viimeisin, A-talo, valmistui elokuussa 2023 ja asukkaat ovat päässeet asettumaan uusiin koteihinsa. Laajaniitynkujan talot ovat rakennettu vuosina 2018–2023 ja asuntoja on yhteensä 318 kpl. Ainutlaatuisessa A-talossa on huomioitu asukkaiden yhteisöllisyyttä ja asumisviihtyvyyttä täysin uudella tavalla.
Julkaistu:

Vantaan Kuusijärvellä vietettiin asukastapahtumaa 2.9.

Pääkaupunkiseudun asukkaamme kokoontuivat viettämään koko perheelle suunnattua asukastapahtumaa lauantaina 2.9. Tapahtumassa tavattiin naapureita ja vietettiin yhteistä aikaa erilaisten aktiviteettien parissa.

Millaista on asua M2-Kodeilla? Tutustu asukastarinoihin

Mikä M2-Kodit on?

M2-Kodit on Y-Säätiön kokonaan omistama yhtiö, joka hallinnoi yli 11 000 asuntoa ympäri Suomea. Tarjoamme vuokrakoteja, joihin asukkailla on varaa. Vuokramme ovat ARAn omakustannusperiaatteen mukaan määritellyt ja aidosti kohtuulliset. Emme tavoittele voittoa.

Miksi valitsisit M2-Kodit?

Y-Säätiö-konsernin ajankohtaiset

Julkaistu:

Muutokset asumis- ja toimeentulotukeen nostavat asunnottomuuden riskiä

Hallitus on suunnittelemassa merkittäviä leikkauksia sosiaalitukiin, jotka auttavat ihmisiä selviytymään asumiskuluistaan. Säästöjä etsitään asumistuen ja toimeentulotuen lisäksi työttömyysturvaa koskevista laeista. Y-Säätiö näkee, että uudistukset lakeihin kohdistuvat ja kasautuvat kohtuuttomasti heikossa yhteiskunnallisessa asemassa oleville ihmisille. Seurauksena asunnottomuuden riski kasvaa koskettamaan aiempaa suurempaa joukkoa suomalaisista: vuokravelat, velkaantuminen ja häädöt yleistyvät, jos arjen ja asumisen kuluista ei selviydytä.
Julkaistu:

Haemme ostoreskontranhoitajaa

Oletko numerotarkka ja ripeä talouden ammattilainen? Tule meille ostoreskontranhoitajaksi Helsingin Hakaniemessä sijaitsevaan toimistoomme vakituiseen työsuhteeseen!
Julkaistu:

Vuokravalvoja

Oletko tarkka ja oma-aloitteinen vuokravalvonnan ammattilainen? Tule meille Helsinkiin Hakaniemeen vuokravalvojaksi!

Tilaa uutiskirjeemme!

Tiedä ensimmäisten joukossa, mitä M2-Kodeilla tapahtuu! Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla uudiskohteistamme ja asukastapahtumistamme. Saat myös ajankohtaisia vinkkejä asunnonhakuun ja asumiseen.

Tilaa uutiskirjeAvautuu uuteen ikkunaan