Pääkuva
Julkisivukuva
Julkisivukuva
Julkisivukuva

Pihatörmä 2

Olari, 02240 Espoo

Asuntoja
58 kpl
Tyyppi
Kerrostalo
Valmistumisvuosi
2023
Talotyyppi:
Kerrostalo
Valmistumisvuosi:
2023
Vuokraan sisältyy DNA:n 50 Mbit/s internet-yhteys

Kohteen tiedot

Osoitteeseen Pihatörmä 2 valmistuu syksyllä 2023 6-kerroksinen vuokratalo. Talossa on 58 asuntoa aina yksiöistä suurempiin kolmen huoneen asuntoihin. Kattavien palveluiden ja hyvien liikenneyhteyksien äärellä sijaitseva talo takaa loistavat puitteet asumiselle. Talo sijaitsee kävelynmatkan päässä kauppakeskus Iso Omenasta.

Tarjolla on monipuolisesti palvelevat yhteistilat. Asukkaiden iloksi talosta löytyy talosauna, talopesula ja kuivaushuoneet sekä asukastila, jossa voi järjestää niin asukkaiden yhteisiä kuin omiakin tilaisuuksia. Talosaunan yhteydessä on vilvoittelupiha. Säilytystilojen puolesta asukkaita palvelevat asuntokohtaiset irtaimistovarastot, ulkoiluväline- ja lastenvaunuvarasto. Viihtyisällä ja suojaisalla sisäpihalla on oleskelu- ja leikkialueet, jotka ovat yhteiskäytössä naapuritalojen asukkaiden kanssa. Autoilijoille löytyy yhteensä 24 pysäköintipaikkaa, jotka sijaitsevat lämpimässä autohallissa. Autopaikoista 6 soveltuu sähköauton lataamiseen.

Talo on savuton ja tupakointi on kielletty koko kiinteistön alueella. Taloon on varallisuusrajat.

Olari asuinalueena

Etelä-Espoossa sijaitseva Olari on viihtyisä ja monipuolinen asuinalue hyvien liikenneyhteyksien päässä. Länsiväylän pohjoispuolella sijaitsevasta Olarista on lyhyt matka Helsingin keskustaan ja kävelyetäisyyden päässä on Suomen suurimpiin kauppakeskuksiin lukeutuva Iso Omena. Asuinalueen pohjoispuoli rajoittuu Espoon keskuspuistoon, mikä tarjoaa loistavat puitteet ulkoiluun ja harrastamiseen.

Julkisella liikenteellä liikkuville on tarjolla erinomaiset liikenneyhteydet niin Espoon kuin Helsingin suuntaan. Läheisestä Kauppakeskus Isosta Omenasta on bussi- ja metroliikenteen pysäkit. Länsiväylän kupeessa ja Kehä II vieressä sijaitseva Olari on myös autoilijoille otollinen asuinpaikka.

Olarissa on useita päiväkoteja ja kaksi ylä- ja alakoulua.

Pihatörmä 2:n asunnot

Asuntoja on yhteensä 58. Ne ovat kooltaan 30–65 m2. Talossa on yksiöitä, kaksioita ja kolmen huoneen asuntoja niin yksin asuvien, pariskuntien kuin lapsiperheidenkin tarpeisiin. Myös lemmikit ovat tervetulleita.

Talon tiedot

Sijainti
Pihatörmä 2, Olari, 02240 Espoo
Asuntojen lukumäärä
58
Kohteen varastot
Irtaimistovarastot kellari
Huoneistovarastot
Lastenvaunuvarastot
Ulkoiluvälinevarastot
Kohteen yhteistilat
Talosauna
Talopesula
Ilmainen talopesula

Huoltoyhtiön tiedot

  • Selco Oy
  • asiakaspalvelu@selco.fi
  • 09 4130 0200
  • Olarinluoma 16, 02200 Espoo

Sijainti

Google maps

Kuvia asunnoista

Varallisuusrajat Espoo

Kun haet ARA-rahoitteiseen taloon, on varallisuutesi sovittava valtion asettamiin rajoihin. Tarkista oheisesta varallisuus- ja tulorajataulukoista, voitko hakea asuntoa M2-Kodeilta. Varallisuudella tarkoitetaan muun muassa asunto-osakkeita, kiinteistöjä, rahastoja ja arvopapereita.

Lue lisää varallisuusrajoista
person 81000 € group 101000 € groups 135000 € 4x person 145000 € 5x person 155000 € Hakijatalouden koon kasvaessa varallisuusrajaa korotetaan 10000 € henkilöä kohden.

Huoneistotyypit tästä talosta

Katso myös muita asuntoja lähellä hakuehtojasi Muistathan, että voit myös hakea asuntoja, jotka eivät ole tällä hetkellä vapaana.