Pääkuva

Runoratsunkatu 9

Vermonniitty, 02600 Espoo

Asuntoja
122 kpl
Tyyppi
Kerrostalo
Valmistumisvuosi
2022
Talotyyppi:
Kerrostalo
Valmistumisvuosi:
2022
Vuokraan sisältyy DNA:n 50 Mbit/s internet-yhteys

Kohteen tiedot

Vermonniityssä sijaitseva Runoratsunkatu 9 on vuonna 2022 valmistunut 16-kerroksinen vuokratalo, jossa on yhteensä 122 asuntoa. Talo on osa Vermonniityn korkean rakentamisen korttelia ja asuinalue on aivan Leppävaaran läheisyydessä hyvien palveluiden ja kulkuyhteyksien varrella.

Tarjolla on erinomaiset yhteistilat, sillä vuokraan sisältyy pesutuvan sekä kuivaushuoneen lisäksi asukkaiden käyttöön suunniteltu asukastila. Yhteissaunojen lisäksi talon 14. kerroksessa on erikseen varattava saunaosasto, josta avautuu upeat näkymät Espoon ylle. Yhteistä aikaa voi viettää talon sisäpihalla, mistä löytyy myös lasten leikkipaikka. Asukkailla on käytössään asuntokohtaiset irtaimistovarastot sekä erillinen ulkoiluväline- ja lastenvaunuvarasto.

Autoilijoille löytyy yhteensä 47 pysäköintipaikkaa, joista 46 kpl sijaitsee korttelin yhteisessä pysäköintilaitoksessa ja 1 kpl korttelin tienvarsiparkissa. Pysäköintipaikoista 6 kpl soveltuu sähköauton lataukseen.

Talo on kokonaan savuton. Taloon on varallisuusrajat.

Vermonniitty asuinalueena

Vermonniitty sijaitsee keskeisellä paikalla loistavien palveluiden ja liikenneyhteyksien varrella aivan Leppävaaran kupeessa. Tätä uutta asuinaluetta ympäröi merellinen ja historiallinen miljöö, joka tarjoaa koteja niin yksinasuville kuin suuremmille perheille.

Liikuitpa sitten autolla, julkisilla tai pyörällä, pääset Vermonniitystä kätevästi joka suuntaan. Leppävaaran juna-asema on kävelymatkan päässä ja junamatka Helsingin keskustaan kestää 13 minuuttia. Autoillen sama matka taittuu 15 minuutissa. Myös Espoon julkisen liikenteen poikittaiset yhteydet toimivat ja Helsingin lisäksi Vermonniitystä pääsee yhtä kätevästi myös Keilaniemen ja Turun suuntaan. Rakenteilla oleva Raide-Jokeri tulee valmistuessaan kulkemaan aivan alueen vierestä parantaen alueen vetovoimaa entisestään.

Vermonniityn lähiympäristö tarjoaa monipuolisia aktiviteetteja ulkoiluun ja vapaa-ajan viettoon. Shoppailemaan, syömään tai muita asioita hoitamaan voi lähteä kävelymatkan päässä olevaan kauppakeskus Selloon, jossa on yli 170 liikettä. Lähialueelta löytyvät peruspalvelut, kuten oma kauppa, koulut ja päiväkodit. Ulkoilusta ja luonnosta nauttiville on monipuoliset ulkoilu- ja luontoreitit ja mikä parasta: merenrantaan pääsee kävellen viidessä minuutissa. Harrastuksiinkaan ei ole pitkä matka, sillä läheltä löytyy esimerkiksi maauimala, ravirata ja golf-kenttä.

Runoratsunkatu 9:n asunnot

Asuntoja on yhteensä 122. Ne ovat kooltaan 32,5-85,0 m2. Talossa on yksiöitä, kaksioita, kolmiota ja neljän huoneen asuntoja niin yksin asuvien, pariskuntien kuin lapsiperheidenkin tarpeisiin. Myös lemmikit ovat tervetulleita.

Talon tiedot

Sijainti
Runoratsunkatu 9, Vermonniitty, 02600 Espoo
Asuntojen lukumäärä
122
Energialuokka
B2018
Kohteen varastot
Irtaimistovarastot kellari
Lastenvaunuvarastot
Ulkoiluvälinevarastot
Kohteen yhteistilat
Talosauna
Talopesula
Ilmainen talopesula

Huoltoyhtiön tiedot

  • Tapiolan Lämpö Oy
  • y-saatio@tl-konserni.fi
  • 020 750 5222
  • Mäntyviita 2, 02110 ESPOO

Sijainti

Google maps

Kuvia asunnoista

Varallisuusrajat Espoo

Kun haet ARA-rahoitteiseen taloon, on varallisuutesi sovittava valtion asettamiin rajoihin. Tarkista oheisesta varallisuus- ja tulorajataulukoista, voitko hakea asuntoa M2-Kodeilta. Varallisuudella tarkoitetaan muun muassa asunto-osakkeita, kiinteistöjä, rahastoja ja arvopapereita.

Lue lisää varallisuusrajoista
person 81000 € group 101000 € groups 135000 € 4x person 145000 € 5x person 155000 € Hakijatalouden koon kasvaessa varallisuusrajaa korotetaan 10000 € henkilöä kohden.

Huoneistotyypit tästä talosta