Kirsitie 2

Heikinlaakso, 00760 Helsinki

Asuntoja
8 kpl
Tyyppi
Rivitalo
Valmistumisvuosi
1998
Talotyyppi:
Rivitalo
Valmistumisvuosi:
1998
Vuokraan sisältyvä ELISA laajakaista 10 Mbit/s

Kohteen tiedot

Heikinlaaksossa päivittäispalvelut ovat kävelyetäisyydellä ja vieressä on esimerkiksi leipomon tehtaanmyymälä. Terveysasemalle ja kirjastoon on matkaa noin kilometri. Alueella on useita ulkoilureittejä ja Puistolassa noin kilometrin päässä sijaitsee tennis- ja sulkapalloiluhalli.

Vanhan Porvoontien varrella rauhallisella pientaloalueella sijaitsee kaksikerroksinen rivitalo, jonka kaikissa asunnoissa on oma länteen avautuva piha ja/tai parveke. Asunnot ovat kahdessa tasossa talon ainoaa kaksiota lukuun ottamatta. Kahden tason asuinnoissa on perinteinen pohjaratkaisu: alakerrassa keittiö, olohuone sekä wc ja yläkerrassa makuuhuoneet sekä ikkunallinen sauna. Kaikissa makuuhuoneissa on hyvin säilytystilaa ja asunnoissa on tilavaraukset mikroaaltouuneille sekä astian- ja pyykinpesukoneille. 3-5 huoneen asunnoissa on jää-viileäkaapin lisäksi pakastinkaappi.

Vesi ja Elisan 10 Mbit/s laajakaista sisältyvät vuokraan. Lemmikit ovat tervetulleita.

Olethan täyttänyt asuntohakemuksen, m2kodit.fi/asuntohakemus. Tarjoamme asuntoja vain asuntohakemusten perusteella. Talossa on varallisuusrajat.

Talon tiedot

Sijainti
Kirsitie 2, Heikinlaakso, 00760 Helsinki
Asuntojen lukumäärä
8
Energialuokka
F2007
Kohteen varastot
Irtaimistovarastot kellari
Ulkoiluvälinevarastot
Kohteen yhteistilat
Talopesula
Ei.

Huoltoyhtiön tiedot

  • Hakunilan Huolto Oy / Asuma Palvelut
  • aspa@asumapalvelut.fi
  • 020 779 2300
  • Kannuskuja 2, 3. krs, 01200 VANTAA

Varallisuusrajat Helsinki

Kun haet ARA-rahoitteiseen taloon, on varallisuutesi sovittava valtion asettamiin rajoihin. Tarkista oheisesta varallisuus- ja tulorajataulukoista, voitko hakea asuntoa M2-Kodeilta. Varallisuudella tarkoitetaan muun muassa asunto-osakkeita, kiinteistöjä, rahastoja ja arvopapereita.

Lue lisää varallisuusrajoista
person 100000 € group 123000 € groups 188000 € 4x person 193000 € 5x person 198000 € Hakijatalouden koon kasvaessa varallisuusrajaa korotetaan 5000 € henkilöä kohden.

Huoneistotyypit tästä talosta