Pääkuva
Julkisivukuva
Julkisivukuva
Julkisivukuva

Kirsitie 2

Heikinlaakso, 00760 Helsinki

Asuntoja
8 kpl
Tyyppi
Rivitalo
Valmistumisvuosi
1998
Talotyyppi:
Rivitalo
Valmistumisvuosi:
1998
Vuokraan sisältyy Elisan 50 Mbit/s internet-yhteys

Kohteen tiedot

Heikinlaaksossa päivittäispalvelut ovat kävelyetäisyydellä ja vieressä on esimerkiksi leipomon tehtaanmyymälä. Terveysasemalle ja kirjastoon on matkaa noin kilometri. Alueella on useita ulkoilureittejä ja Puistolassa noin kilometrin päässä sijaitsee tennis- ja sulkapalloiluhalli.

Vanhan Porvoontien varrella rauhallisella pientaloalueella sijaitsee kaksikerroksinen rivitalo, jonka kaikissa asunnoissa on oma länteen avautuva piha ja/tai parveke. Asunnot ovat kahdessa tasossa talon ainoaa kaksiota lukuun ottamatta. Kahden tason asuinnoissa on perinteinen pohjaratkaisu: alakerrassa keittiö, olohuone sekä wc ja yläkerrassa makuuhuoneet sekä ikkunallinen sauna. Kaikissa makuuhuoneissa on hyvin säilytystilaa ja asunnoissa on tilavaraukset mikroaaltouuneille sekä astian- ja pyykinpesukoneille. 3-5 huoneen asunnoissa on jää-viileäkaapin lisäksi pakastinkaappi.

Vesi ja Elisan 50 Mbit/s laajakaista sisältyvät vuokraan. Lemmikit ovat tervetulleita.

Olethan täyttänyt asuntohakemuksen, m2kodit.fi/asuntohakemus. Tarjoamme asuntoja vain asuntohakemusten perusteella. Talossa on varallisuusrajat.

Talon tiedot

Sijainti
Kirsitie 2, Heikinlaakso, 00760 Helsinki
Asuntojen lukumäärä
8
Energialuokka
D2018
Kohteen varastot
Irtaimistovarastot kellari
Ulkoiluvälinevarastot
Kohteen yhteistilat
Talopesula
Ei.

Huoltoyhtiön tiedot

  • M2-kiinteistöpalvelut
  • m2.kiinteistohuolto@ysaatio.fi
  • 09 7742 5545
  • Valtuustokatu 4 (sisäänkäynti Jokiniemenkadun puolelta), 01370 Vantaa

Sijainti

Google maps

Kuvia asunnoista

Varallisuusrajat Helsinki

Kun haet ARA-rahoitteiseen taloon, on varallisuutesi sovittava valtion asettamiin rajoihin. Tarkista oheisesta varallisuus- ja tulorajataulukoista, voitko hakea asuntoa M2-Kodeilta. Varallisuudella tarkoitetaan muun muassa asunto-osakkeita, kiinteistöjä, rahastoja ja arvopapereita.

Lue lisää varallisuusrajoista
person 99000 € group 138000 € groups 231000 € 4x person 236000 € 5x person 241000 € Hakijatalouden koon kasvaessa varallisuusrajaa korotetaan 5000 € henkilöä kohden.

Huoneistotyypit tästä talosta