Vapaat vuokra-asunnot , Jätkäsaari

Hakuehdoilla ei tällä hetkellä löytynyt yhtään vapaata asuntoa. Huomaathan, että voit hakea myös asuntoja, jotka eivät ole tällä hetkellä vapaana. Asuntohakemus on voimassa kolme kuukautta..

Vuokra-asunnot Helsingin Jätkäsaaressa

Jätkäsaari on yksi Helsingin uusimmista alueista, joten asuessasi täällä pääset seuraamaan kaupungin kasvua aitiopaikalta. Vuokra-asunto Jätkäsaaressa tarjoaa todellista modernia kaupunkiasumista. M2-Kodeilla on Jätkäsaaressa vuokra-asuntoja Juutinraumankadulla. Vuokra-asunto Jätkäsaaresta sopii erityisesti merellisestä kaupunkiasumisesta nauttiville, joita jatkuvasti puhaltava navakka tuuli ei haittaa. Jätkäsaaressa asuminen on vaivatonta keskustan hyvien palveluiden ja kulkuyhteyksien ansiosta.  

Postinumero Jätkäsaari 00220

Jätkäsaareen rakentaminen on alkanut vuonna 2008 ja alueesta on muodostumassa moderni kaupunginosa, jossa viihtyvät niin lapsiperheet kuin aktiivisesta kaupunkielämästä nauttivat monen ikäiset ihmiset.

Keskelle aluetta rakennetaan lähivuosina Hyväntoivonpuisto, johon alueen ulkoilupaikat keskittyvät. Satama ja merenläheisyys, ennakkoluulottomat ratkaisut ja erilaiset asumismuodot kuvaavat tämän asuinalueen henkeä. Kaikki keskustan palvelut ja ostosmahdollisuudet lähellä Jätkäsaaressa tai viereisessä Ruoholahdessa, ja vieressä on myös Länsisataman laivayhteydet Itämeren eri satamiin. Raitiovaunu numero 9 kulkee Jätkäsaareen.

 

Kaikki M2-Kotien talot

Jätkäsaari

Malagankatu 3

Jätkäsaari 00220 Helsinki

Valmistumisvuosi: 2017

Kerrostalo, 49 asuntoa