Pääkuva
Julkisivukuva
Julkisivukuva
Julkisivukuva
Julkisivukuva
Julkisivukuva
Julkisivukuva
Julkisivukuva
Julkisivukuva

Sarvijaakonkatu 3

Kaleva, 33540 Tampere

Taiteilijatalo
Asuntoja
22 kpl
Tyyppi
Kerrostalo
Valmistumisvuosi
2021
Talotyyppi:
Kerrostalo
Valmistumisvuosi:
2021
Vuokraan sisältyy DNA:n 50 Mbit/s internet-yhteys

Kohteen tiedot

Tampereen Kalevan taiteilijatalo Jallukka sijaitsee hyvien palveluiden äärellä lähellä Tampereen keskustaa. Talossa on 22 esittävän taiteen ammattilaisille tarkoitettua M2-Kotien vuokra-asuntoa. Lisäksi ELMU sr omistaa talosta 17 vuokra-asuntoa. Ne ovat tarkoitettu musiikkialan ammattilaisille. ELMU vastaa omistamiensa asuntojensa asukasvalinnasta ja vuokrauksesta.

Talossa on erinomaiset yhteistilat. Asukkaiden käytössä on kolme bändihuonetta, asukas- ja saunatilat, talopesula sekä huoneistokohtaiset irtaimistovarastot. Tämän lisäksi talossa on varastotiloja, jotka on varattu bänditavaroille.

Asukkaat voivat varata pysäköintipaikan talon vieressä sijaitsevasta parkkihallista. Autopaikkoja on saatavilla rajoitetusti. Parkkihallista löytyy myös kaksi koko korttelin yhteistä 24rentin yhteiskäyttöautoa.

Talossa on varallisuusrajat.

Kaleva asuinalueena

Tampereen itäisessä kantakaupungissa sijaitseva Kaleva on urbaani asuinalue lähellä keskustan palveluita. Suositulta asuinalueelta löytyy peruspalveluiden lisäksi lukuisa määrä erilaisia ravintoloita, kauppoja ja harrastuspaikkoja. Kalevan keskuspuisto tarjoaa erinomaiset puitteet ulkona liikkumiseen. Alueella sijaitsee myös Tampereen uintikeskus ja kaupungin ainoa maauimala. Kaleva sopii hyvin myös lapsiperheille, sillä lähellä on lukuisa määrä kouluja ja päiväkoteja.

Kalevan liikenneyhteydet ovat erinomaiset ja eri suuntiin pääsee helposti liikkumaan julkisella liikenteellä, kävellen tai omalla autolla. Tampereen raitiovaunulinja kulkee Kalevan läpi.

Sarvijaakonkuja 3:n asunnot

Asuntoja on yhteensä 22. Asunnot ovat kooltaan 28,5–58,5 m2. Talossa on yksiöitä, kaksioita ja isompia kolmen huoneen asuntoja niin yksin asuvien, pariskuntien kuin lapsiperheidenkin tarpeisiin. Myös lemmikit ovat tervetulleita.

Asumiseen on tarjolla hyvin suunniteltuja ratkaisuja sekä mukavuutta, materiaaleissa on kiinnitetty huomiota toimivuuteen. Asuntojen lattiat ovat helppohoitoista tammensävyistä laminaattia. Keittiö on varustettu keraamisella liedellä ja astianpesukoneella. Keittiön vakiovarusteena on jääkaappipakastin. Kylpyhuoneessa on tyylikäs keraaminen laatoitus ja yhdellä seinistä on tehostelaatoitus. Kylpyhuoneissa on tilaa pyykinpesukoneelle sekä kuivausrummulle. Kaikissa asunnoissa on lasitetut parvekkeet.

Vuokraan sisältyy DNA:n 50 Mbit/s laajakaista. Vesimaksu on 17 €/hlö/kk, tasaus on kaksi kertaa vuodessa. Talo on savuton.

Olethan täyttänyt asuntohakemuksen: m2kodit.fi/asuntohakemus. Tarjoamme asuntoja vain asuntohakemusten perusteella. Liitä hakemukseen myös CV:si, josta käy ilmi taiteenalojen ammatillisuutesi.

Talon tiedot

Sijainti
Sarvijaakonkatu 3, Kaleva, 33540 Tampere
Asuntojen lukumäärä
22
Energialuokka
A2018
Kohteen varastot
Irtaimistovarastot kellari
Ulkoiluvälinevarastot
Kohteen yhteistilat
Talosauna
Talopesula
Ilmainen talopesula

Huoltoyhtiön tiedot

  • Kotikatu Oy / Pirkanmaa
  • pirkantalohuolto@kotikatu.fi
  • 010 270 8040
  • Sarankulmankatu 25, 33900 Tampere

Sijainti

Google maps

Kuvia asunnoista

Varallisuusrajat Tampere

Kun haet ARA-rahoitteiseen taloon, on varallisuutesi sovittava valtion asettamiin rajoihin. Tarkista oheisesta varallisuus- ja tulorajataulukoista, voitko hakea asuntoa M2-Kodeilta. Varallisuudella tarkoitetaan muun muassa asunto-osakkeita, kiinteistöjä, rahastoja ja arvopapereita.

Lue lisää varallisuusrajoista
person 61000 € group 76000 € groups 97000 € 4x person 107000 € 5x person 117000 € Hakijatalouden koon kasvaessa varallisuusrajaa korotetaan 10000 € henkilöä kohden.

Huoneistotyypit tästä talosta