Vapaat vuokra-asunnot , Kannelmäki

Soittajantie 4B

Kannelmäki, 00420 Helsinki

63,5 m², 3H+KK
Valmistumisvuosi: 2009
Talossa on hissi Vapaa
1149,48 €/kk

Vuokra-asunnot Helsingin Kannelmäessä

Kannelmäessä asut perinteikkäällä 60-luvulla syntyneellä alueella, jossa palvelut ja vilkas kulttuurielämä ovat aina lähellä. Vuokra-asunto Kannelmäessä soveltuu niin rauhallista elämää arvostaville kuin vapaa-ajallaan aktiivisille ihmisillekin. Kannelmäen kadut on nimetty hauskasti musiikkiteeman mukaan: M2-Kodeilla on vuokra-asuntoja Kannelmäessä Trumpettikujalla, Pasuunakujalla, Perhekunnantiellä ja Soittajantiellä. Kannelmäessä asuminen on vaivatonta hyvien yhteyksien ansiosta.  

Postinumero Kannelmäki 00420

Alueella on terveyskeskus, koulut, päiväkodit ja päivittäispalvelut vain kävelymatkan päässä. Helsingin kaupungin kulttuurikeskus Kanneltalo tarjoaa ohjelmaa kaikenikäisille kulttuurin ystäville. Kannelmäessä on paljon harrastus- ja ulkoilumahdollisuuksia, kuten vehreät joenvarren ulkoilureitit ja urheilukenttä sekä lapsille kiva leikkipuisto.

Kannelmäki sijaitsee erinomaisten julkisten liikenneyhteyksien varrella, noin vartin junamatkan päässä Helsingin ydinkeskustasta. Alueelta pääsee mukavasti myös omalla autolla itään, länteen ja pohjoiseen, sillä se sijaitsee Vihdintien ja Hämeenlinnan-väylän välissä, Kehä I:n pohjoispuolella.

 

Kaikki M2-Kotien talot

Kannelmäki

Soittajantie 4B

Kannelmäki 00420 Helsinki

Valmistumisvuosi: 2009

Kerrostalo, 29 asuntoa

Pasuunakuja 1

Kannelmäki 00420 Helsinki

Valmistumisvuosi: 1973

Kerrostalo, 64 asuntoa