Vapaat vuokra-asunnot , Pikku-Huopalahti

Hakuehdoilla ei tällä hetkellä löytynyt yhtään vapaata asuntoa. Huomaathan, että voit hakea myös asuntoja, jotka eivät ole tällä hetkellä vapaana. Asuntohakemus on voimassa kolme kuukautta..

Vuokra-asunnot Helsingin Pikku Huopalahdessa

Pikku Huopalahdessa asuminen on kuin asuisi pienessä kylässä, mutta keskellä kaupunkia. Pikku Huopalahti sijaitsee puistomaisessa ja merellisessä ympäristössä, josta on erinomaiset kulkuyhteydet raitiovaunulla tai bussilla Helsingin keskustan sykkeeseen. Pikku Huopalahdessa asuminen on vaivatonta hyvien yhteyksien ansiosta.  

Postinumero Pikku-Huopalahti 00300

Meilahden sairaala-alue ja sen monet työpaikat ovat lähellä. Asuminen Pikku Huopalahdessa on kaupunkimaista mutta rauhallista. Lähellä on myös useita palstapuutarhoja, joista voi vuokrata oman maatilkun viljeltäväksi. Pikku Huopalahti erottuu ympäröivistä asuinalueista arkkitehtuurin ansiosta, joka on poikkeuksellisen värikästä ja monimuotoista. Täällä sijaitsee muun muassa kuuluisa Terassitalo.

Lähistöltä löydät lähes kaikki palvelut aina terveydenhuollosta erilaisiin vapaa-ajanviettomahdollisuuksiin ja liikuntaharrastuksiin. Alueella voi käyskennellä merenlahtea ympäröivässä suuressa puistossa, jossa on myös leikkipuisto.

 

Kaikki M2-Kotien talot

Pikku-Huopalahti

Haapalahdenkatu 1

Pikku-Huopalahti 00300 Helsinki

Valmistumisvuosi: 1991

Kerrostalo, 22 asuntoa