Tampereen Jallukka

Oletko esimerkiksi teatterialan ammattilainen, tanssija, näyttelijä, esiintyvä taiteilija, musiikkialan ammattilainen tai media-alalla työskentelevä?

Yhteisöllinen esiintyvien taiteilijoiden vuokratalo, Tampereen Jallukka, valmistuu Kalevaan Sarvijaakonkatu 3:een toukokuun lopussa 2021. Asuntojen hakuaika on 8.−28.2.2021.

M2-Kodit ja Elmu-säätiö rakennuttavat yhdessä kuusikerroksisen vuokratalon osoitteeseen Sarvijaakonkatu 3. Tampereen Jallukka -nimeä kantavaan taloon tulee yhteensä 39 ARA-vuokra-asuntoa. M2-Kodit valitsee asukkaat hallinnoimiinsa 22 asuntoon. Elmu-säätiö valitsee hallinnoimiinsa 17 vuokra-asuntoon musiikkialalla työskenteleviä.

Tampereen Jallukka sijaitsee erinomaisella paikalla Kalevassa. Tampereen keskustan palveluihin pääset hetkessä kävellen, bussilla ja elokuun 2021 alusta alkaen ratikan kyydillä. Kalevan paikalliskeskus Risma palvelee muutaman minuutin päässä kotiovelta.

Asunnot

Asuntojen koot vaihtelevat 28,5 neliön yksiöstä 58,5 neliöiseen kolmioon.

Asuntojen lattiat ovat tammensävyistä laminaattia. Keittiökaapistojen ja laatikostojen ovet valkoista kalustelevyä ja työtasot laminaattia. Keittiöissä on astianpesukoneet, 4-levyiset keraamiset liedet ja kylmäkalusteina on jääkaappipakastimet. Kylpyhuoneet ovat laatoitettuja ja yhdellä seinistä on tehostelaatoitus. Kaikissa asunnoissa on lasitettu parveke.

Sarvijaakonkatu 3:n esimerkkihuoneistot

HuoneistotyyppiKokoVuokraHuoneistojaPohjapiirros (esimerkki)Kalustettu pohjapiirros (esimerkki)
1 h+kt28,5-29,5 m2505-528 €5 kplAvaa pohjapiirrosAvaa kalustettu pohjapiirros
1 h+kt+parvi28,5-29,5 m2541-560 €2 kplAvaa pohjapiirrosAvaa kalustettu pohjapiirros
2 h+kt+vh45 m2603-627 €3 kplAvaa pohjapiirrosAvaa kalustettu pohjapiirros
2 h+kt50,5 m2684-697 €2 kplAvaa pohjapiirrosAvaa kalustettu pohjapiirros
2 h+kt+parvi50,5 m2746 €1 kplAvaa pohjapiirrosAvaa kalustettu pohjapiirros
3 h+kt+vh56,5-58,5 m2757-791 €4 kplAvaa pohjapiirrosAvaa kalustettu pohjapiirros
3 h+kt+vh+parvi58,5 m2847 €1 kplAvaa pohjapiirrosAvaa kalustettu pohjapiirros

Yhteistilat

Tampereen Jallukassa on asukkaiden käyttöön kolme bändihuonetta, kerho- ja saunatilat ja pesula. Talossa on huoneistokohtaiset irtaimistovarastot. Tämän lisäksi talossa on varastotiloja, jotka on varattu bänditavaroille.

Talon pysäköintipaikat ovat viereisessä parkkihallissa, niitä on rajoitetusti. Parkkihallista löytyy myös kaksi koko korttelin yhteistä 24rentin yhteiskäyttöautoa. Alueelta on hyvät julkisen liikenteen kulkuyhteydet.

Vuokraan sisältyy Elisan 10 Mbit/s laajakaista. Vesimaksu on 17 €/hlö/kk, tasaus on kaksi kertaa vuodessa. Lemmikit ovat tervetulleita. Talo on savuton.

Asuntojen hakuaika on 8.−28.2.2021. Asuntoihin pääsee muuttamaan kesäkuun alussa.

Kiinnostuitko? Voit hakea M2-Kotien vuokra-asuntoa täyttämällä asuntohakemuksen verkkosivuillamme. Koska M2-Kotien asunnot ovat tarkoitettu esittävän taiteen ammattilaisille, edellytämme asuntohakemuksen liitteenä myös hakijan CV:tä.

Toimi näin:

  1. Täytä ja lähetä asuntohakemus. Muista täyttää hakemukselle voimassa oleva sähköpostiosoite!
  2. M2-Kotien hakemukseen voi lisätä liitteitä muokkaa hakemustasi -painikkeen kautta. Huomioi, että tunnistautumista varten tarvitset pankkitunnukset. Liitä hakemukseen CV, josta selviää työhistoriasi esittävän taiteen alalta.

Jos olet musiikkialan ammattilainen, voit hakea Elmun asuntoa osoitteessa jallukka.fi. Muista lisätä hakemukseesi CV, josta selviää työhistoriasi musiikkialalta.

Asukasvalinnat tehdään vastaanotettujen hakemusten perusteella. Kun olemme vastaanottaneet asuntohakemuksesi, olet automaattisesti mukana asukasvalinnoissa. Olemme sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse, jos voimme tarjota sinulle asuntoa.

 

Lue lisää: