Tampereen Jallukka

Oletko esimerkiksi teatterialan ammattilainen, tanssija, näyttelijä, esiintyvä taiteilija, musiikkialan ammattilainen tai media-alalla työskentelevä?

M2-kodit Tampereen Jallukka
Tampereen Jallukan havainnekuva. Kuva: Arkkitehtitoimisto Q-Ark Oy.

Yhteisöllinen esiintyvien taiteilijoiden vuokratalo, Tampereen Jallukka, valmistuu Kalevaan alkuvuonna 2021.

Hakuaika on 8.-28.2.2021.

Sarvijaakonkatu 3

M2-Kodit ja Elmu-säätiö rakennuttavat yhdessä kuusikerroksisen vuokratalon osoitteeseen Sarvijaakonkatu 3. Tampereen Jallukka -nimeä kantavaan taloon tulee yhteensä 39 ARA-vuokra-asuntoa. M2-Kodit valitsee asukkaat hallinnoimiinsa 22 asuntoon. Elmu-säätiö valitsee hallinnoimiinsa 17 vuokra-asuntoon musiikkialalla työskenteleviä.

Tampereen Jallukassa on asukkaiden käyttöön kolme bändihuonetta, kerho- ja saunatilat ja pesula. Irtainvarastojen lisäksi talossa on vuokrattavaa bändivarastotilaa.

Vuokraan sisältyy ELISA 10 Mbit/s laajakaista. Vesimaksu on 17 €/hlö/kk, tasaus on kaksi kertaa vuodessa. Myös lemmikit ovat tervetulleita.

Moderneja koteja

Asuntojen lattiat ovat tammensävyistä laminaattia. Keittiökaapistojen ja laatikostojen ovet valkoista kalustelevyä ja työtasot laminaattia. Keittiöissä on astianpesukoneet, 4-levyiset keraamiset liedet ja kylmäkalusteina on jääkaappipakastimet. Kylpyhuoneet ovat laatoitettuja ja yhdellä seinistä on tehostelaatoitus. Kaikissa asunnoissa on lasitettu parveke.

 

 

Aiheesta lisää: