M2-Kodit palkittiin kesäduunikisassa

M2-Kodit sijoittui toiseksi parhaaksi, kun kesätyöntekijät arvioivat oman työnantajansa Vastuullisin kesäduuni -kilpailussa. Tulokset perustuvat yrityksen omien kesätyöntekijöiden arvioihin.


Viime vuonna M2-Kodit sijoittui pienten ja keskisuurten työnantajien sarjan parhaaksi. Tänä vuonna kesätyöntekijöiden arviot toivat kakkossijan. M2-Kotien saama kokonaisarvio asteikolla 1−4 oli 3,84. Yleinen tyytyväisyys M2-Kodeilla työskentelyyn oli lähes täydet eli 3,98. Tässä M2-Kodit oli sarjansa paras. Myös kesätyöntekijöiden halu suositella työnantajaansa oli sarjansa paras.

”Kymmenen parhaan yrityksen joukkoon pääseminen on jo iso saavutus, saatikka että olemme kärkikahinoissa jo toisena vuonna peräkkäin. Lämmin kiitos kaikille meidän kesätyöntekijöillemme näistä arvioista”, Y-Säätiö-konsernin HR-asiantuntija Anu Ellwood sanoo.

Tänä vuonna kilpailuun osallistui 114 työnantajaa, joita arvioi 6 404 kesätyöntekijää.

Haastavasta pandemiatilanteesta huolimatta M2-Kodit omistava Y-Säätiö-konserni palkkasi tänä vuonna ennätysmäärän kesätyöntekijöitä, yli 30 nuorta tekijää.

 

 

Oikotie Työpaikkojen luotsaaman Vastuullinen kesäduuni -kampanjan tavoitteena on tarjota 14−29-vuotialle nuorille enemmän laadukkaita kesätyöpaikkoja ja hyviä kesätyökokemuksia.


Mitä mieltä olit aiheesta?