Uusia ominaisuuksia OmaM2-palveluun

Asukkaiden itsepalvelukanava OmaM2 kehittyy. 5.5. alkaen vuokran tai mahdollisen vuokravelan voi hoitaa suoraan palvelun kautta.

OmaM2-palveluun tulossa uusi maksuominaisuus

OmaM2-palvelun uusi maksuominaisuus tulee käyttöön toukokuun alussa. Vuokran voi jatkossa maksaa suoraan palvelun kautta joko verkkopankkimaksuna tai MobilePaylla. Tehty maksusuoritus kirjautuu asukkaan maksutietoihin kolmen arkipäivän kuluessa.

Maksaminen on turvallista, sillä käyttäjältä vaaditaan vahva tunnistautuminen valittuun maksupalveluun siirtyessä. Maksun välittäjänä toimii Paytrail.

”Palvelun kautta maksaminen on odotettu kehitysaskel ja tukee vaivatonta asiointia. Maksutietojen katsominen on ollut yksi suosituimmista ominaisuuksista OmaM2-palvelun käyttöön oton jälkeen”, sanoo M2-Kotien asiakkuusjohtaja Eeva Tammisalo.

OmaM2 on asukkaiden oma palvelukanava. Palvelun kautta asukas voi tarkastella ajankohtaisen maksutilanteensa lisäksi omia sopimustietojaan. Itseasiointi mahdollistaa tietojen seuraamisen myös asiakaspalvelun aukioloaikojen ulkopuolella.


Mitä mieltä olit aiheesta?