Vuokra-asunnot Järvenpää

Järvenpää tunnetaan niin Suomessa kuin kansainvälisesti Jean Sibeliuksen kotikaupunkina. Kulttuurin lisäksi kaupungista löytyy paljon viihtyisiä asuinalueita, monipuolisia harrastusmahdollisuuksia ja kotoisaa tunnelmaa.

Esimerkkejä Järvenpään asuntotarjonnastamme

M2-Kodit Järvenpää Peltolantie 30-32

Peltolantie 30-32

Peltola, Järvenpää
Luhtitalo, valm. 1992

Esimerkkihuoneistoja:
2 h+k, 45-60,5 m2, alk. 675 €/kk
3 h+k, 77-78 m2, alk. 920 €/kk

Lue lisää
M2-Kodit Järvenpää Sauvakatu 3

Sauvakatu 3

Pajala, Järvenpää
Kerrostalo, valm. 1974

Esimerkkihuoneistoja:
1 h+k, 35 m2, alk. 518 €/kk
2 h+k, 56-56,5 m2, alk. 676 €/kk
3 h+k, 74,5-76 m2, alk. 817 €/kk
4 h+k, 93,5 m2, 972 €/kk

Lue lisää
M2-Kodit Järvenpää Wärtsilänkatu 47 Naavatie 8

Wärtsilänkatu 47, Naavatie 8

Jamppa, Järvenpää
Kerrostalo, valm. 1972

Esimerkkihuoneistoja:
1 h+kk, 37 m2, alk. 533 €/kk
2 h+k+s, 61,5 m2, alk. 727 €/kk
3 h+k+s, 74,5 m2, alk. 843 €/kk

Lue lisää

Miksi asua Järvenpäässä?

Järvenpää on 43 000 asukkaan kaupunki Uudellamaalla, jonka tunnelmassa on pikkukaupungin letkeää meininkiä. Järvenpää sopii kaikille, sillä kaupungista löytyy paljon tekemistä, kuin myös luonnon rauhaa. Harrastusmahdollisuuksia ja aktiviteetteja on laajalti, jonka vuoksi asukkaat viihtyvät kaupungissa hyvin, ikäluokasta riippumatta.

Kaupunki sijaitsee radan varrella ja pääkaupunkiseutu on vain lyhyen junamatkan päässä. Työmatkoihin ei siis tarvitse kuluttaa paljoa aikaa, sillä junalla tai omalla autolla matka sujuu varsin nopeasti. Vaikka työskentelisit toisessa kaupungissa, jää sinulle silti arvokasta aikaa arkipäivisin ystävien ja perheen kanssa vietettäväksi kotona Järvenpäässä.

Järvenpäästä löytyy hyvin tunnettu K-Citymarket, joka on äänestetty Suomen parhaaksi ruokakaupaksi. Sieltä voit napata mukaan jo legendaariseen maineeseen nousseet sushit, joiden perässä tullaan ympäri maata. Nämä sushit ovat täysin omaa luokkaansa, sillä ne on tehty aidoista japanilaisista raaka-aineista ja perinteisillä sushin valmistustavoilla. Sushin ystäville löytyy siis Järvenpäästä aitoa japanilaista makumaailmaa!

Järvenpäätä voi hyvillä mielin suositella asuinpaikkana kaikille, sillä kaupungissa on kaikki palvelut ja harrastusmahdollisuudet mitä hyvin rullaavaan arkeen tarvitset.

43 000 asukasta

Kulttuuria ja luontoa

Viihtyisä tunnelma

Kulttuurikaupunki

Kansainvälisestikin nimekkään suomalaisen säveltäjän, Jean Sibeliuksen, kotipaikka oli Järvenpäässä. Säveltäjän kotimuseo Ainola löytyy Järvenpään Lepolasta, joka on tänäkin päivänä erittäin suosittu vierailukohde kulttuurista kiinnostuneille. Ainolan yhteydessä on myös kahvila, jossa paikan historia on käsinkosketeltavissa.

Järvenpää on tunnettu aktiivisena musiikkikaupunkina, myös nykymusiikin suhteen. Kaupungissa järjestetään aktiivisesti erilaisia musiikkitapahtumia järvenpääläisten iloksi. Musiikinystävien lemppareita ovat Järvenpään kesäfestarit Puistoblues ja Järvenpää Soi, joissa huippuartistit luovat huikeaa tunnelmaa. Nämä festarit ja monet muut tapahtumat houkuttelevat järvenpääläisiä ja ulkopaikkakuntalaisia kokoontumaan livemusiikin äärelle.

Puistoblues 2018 - Erja Lyytinen
Erja Lyytinen Puistobluesin pääkonsertissa 30.6.2018.

Taidemaalauksesta kiinnostuneille inspiroiva kohde on Eero Järnefeltin taiteilijakoti Suvirannassa. Järnefeltin lumoavaa taidetta ja esineistöä pääsee ihailemaan kesäisin järjestettävillä opastetuilla kierroksilla.

Järvenpää-talo on kaupungin tapahtumien keskus, josta löytyy ympäri vuoden laadukasta kulttuuritarjontaa. Siellä pääsee nauttimaan erityisesti erilaisista konserteista, stand upista, musikaaleista ja lapsille sopivista esityksistä.

Harrastusmahdollisuuksia kulttuurin parissa on Järvenpäässä paljon. Järvenpään opisto tarjoaa vuosittain jopa 700 erilaista kurssia ja luentoa, joten uusien harrastusten kokeileminen on helppoa.

Musiikkifestareita

Historiallisia kulttuurikohteita

Luonnonrauha

Järvenpää on varsin rauhallinen kaupunki, jonka viehätyksessä useille luonto on suuressa roolissa. Pidit sitten veden ääressä oleskelusta tai metsän siimeksessä kävelystä,  Järvenpäästä löytyy lukuisia paikkoja joissa pääsee nauttimaan luonnon rauhasta.

Tuusulanjärvi on suosittu vierailukohde niin “jäkeläisille”kuin ulkopaikkakuntalaisille.  Vuonna 2017 se valittiin yhdeksi Suomen 100 -luontohelmeä kohteeksi. Järven uimarannat houkuttelevat ihmisiä uimaan ja Sarvikalliolla pääsee todistamaan upeita auringonlaskuja. Tuusulanjärvi on merkittävä kohde myös taiteilijayhteisön piirissä, sillä tunnetut kirjailijat, taiteilijat ja säveltäjät muodostivat aikoinaan taiteilijakoteja Tuusulanjärven rannalle. Nykypäivänäkin Tuusulanjärvi on useille taiteilijoille tärkeä inspiraation kohde.

Rantapuisto sijaitsee Tuusulanjärven rannalla, joka on lähellä keskustaa. Puisto sopii hyvin koko perheen harrastamiseen ja vehreässä puistossa järvenpääläiset viihtyvät ympäri vuoden. Rantapuistoa on kutsuttu “Järvenpään yhteiseksi olohuoneeksi” ja sitä se todella on, sillä keskeisen sijainnin ja kauniin ympäristön vuoksi puistossa viihtyvät kaikenikäiset asukkaat.

Lemmenlaakso on upea luonnonsuojelualue, joka on kuin Suomen sademetsä. Joki ja rehevät puut tekevät paikasta taianomaisen. Lemmenlaaksossa on useita luontopolkuja retkeilyä varten. Tänne kannattaa suunnata kun haluaa kaupungin hälinästä hetkeksi pois, sillä laaksossa pääset kuuntelemaan lintujen laulua ja haukkamaan happea raikkaassa metsäilmassa.

Vanhankylänniemi ja Tervanokka ovat myös Tuusulanjärven kupeesta löytyviä virkistys- ja vapaa-ajanviettokohteita, joista löytyy monenlaista tekemistä. Voit kokeilla frisbeegolfia, purjehdusta, ratsastusta, beachvolleytä ja monia muita lajeja – tai mennä vaikka katsomaan kesäteatteria!

Asuinalueet Järvenpäässä

Järvenpää on Keski-Uudenmaan suosituimpia asuinalueita, eikä ihme! Nopeasti kasvavana kaupunkina Järvenpäässä on monipuolisia asuinalueita, joiden seasta löytyy varmasti kaikkien makuun sopiva vaihtoehto.

Vuokra-asunnot Järvenpään keskustassa ovat oiva valinta jos toiveena on asua asua lähellä kaupungin palveluita. Jamppa on taas kerrostaloalue, josta löytyy kaikkien kukkarolle sopivia vuokra-asuntoja. Nummenkylä on myös Järvenpääläisten suosikkeja, siellä sijaitsevan päiväkodin sekä Paavonpolun pururadan vuoksi. Paavonpolulla lenkkeily  sujuu koiran kanssa vaivattomasti ja onneksi M2-Kotien asuntoihin ovat lemmikit lämpimästi tervetulleita!

Keskustan pohjoispuolelta löytyvä Peltola on taas rauhallinen pientaloalue, joka sopii monenlaiseen asumistarpeeseen. Anttilan ala-aste on Peltolassa, jonka lisäksi kauppa ja hyvät liikuntamahdollisuudet houkuttelevat useita muuttamaan Peltolaan. Alueella on myös uimahalli ja jäähalli, eikä keskustaan ei ole pitkä matka.

Pajala on myös monien “jäkeläisten” mieleen, sillä tälle vanhalle teollisuusalueelle rakennetulta alueelta löytyy paljon viihtyisiä vuokra-asuntoja. Palvelut ovat läheltä ja keskustaan pääsee nopeasti pyörällä tai kävellen. Pajalasta on myös tammikuussa 2020 valmistunut M2-Kotien yhteisöllisen asumisen kohde, Wärtsilänkatu 10, johon on yhteistyössä Diakonissalaitos Hoiva Oy:n kanssa järjestetty myös tukiasuntoja.

Monipuoliset asuinalueet

Matalat kustannukset

Viihtyisät vuokra-asunnot

Vuokra-asunnot Järvenpää

Järvenpäästä löytyy kattavasti vuokra-asuntoja ja kohtuullisen hinnoittelun vuoksi viihtyisiä asuntoja on saatavilla jokaisen kukkarolle. Järvenpää asuinpaikkana on viihtyisä ja helppo, joten sinunkin kannattaisi etsiä seuraavaa asuntoa Järvenpäästä.

M2-Kotien vuokra-asunnot Järvenpäästä löytyvät Jampasta, Nummenkylästä, Peltolasta, Pietilästä, Pöytäahosta ja Pajalasta. Valikoimissamme on paljon erilaisia vuokrakoteja vaihteleviin elämäntilanteisiin.

M2-Kotien valikoimista löytyy opiskelijoille sopivia vuokrakoteja, oli toiveenasi sitten yksiö tai kaksio Järvenpäästä. Useamman ihmisen tarpeisiin löytyy myös suurempia asuntoja, jos vaikka pariskunnan yhteenmuutto on ajankohtainen tai lapsiperhe etsii vuokrakotia.

Vuokra Järvenpään asunnoissa on yleisesti kohtuullinen, erityisesti suurempiin kaupunkeihin ja pääkaupunkiseutuun verrattuna. Siksi Järvenpäässä saat samalla vuokralla enemmän neliöitä ja paremmin varustellun asunnon kuin muualla voisit mahdollisesti hankkia. Asuinalueesta riippuen, pääset joko nauttimaan keskustan palveluista tai luonnonrauhasta Järvenpäässä helposti.

Katso M2-Kotien vapaat vuokrakodit Järvenpäästä ja lähetä asuntohakemus mahdollisimman pian! Otamme yhteyttä asunnosta kiinnostuneisiin hakjoihin. Hakemus kannattaa jättää, vaikka vapaana ei juuri nyt olisikaan sinulle sopivaa asuntoa. Otamme yhteyttä kun sopiva vuokra-asunto vapautuu.

Jos viihtyisät asuinalueet kuulostavat sinun korvaan hyvältä – hae vuokra-asuntoa pian. Silloin voit hyvinkin nopeasti päästä uuteen vuokrakotiisi Järvenpäähän!