Wärtsilänkatu 10, Järvenpää

M2-Kodit Järvenpää Wärtsilänkatu 10

Katso huoneistokohtaiset tiedot ja lähetä asuntohakemus!

M2-Kodit Järvenpää Wärtsilänkatu 10A24
Esimerkki huoneistotyypistä 1 h+kt+alkovi, 30 m2.

Järvenpään Pajalaan Wärtsilänkadulle valmistuu tammikuussa 2020 kaksi kolmikerroksista pienkerrostaloa. Kohde toteutetaan yhdessä Y-Säätiö-konsernin ja Diakonissalaitos Hoiva Oy:n kanssa. Kohteessa yhdistyvät kohtuuhintainen vuokra-asuminen, tuettu asuminen sekä kansalaistoiminnan keskus.

A-portaan alakerrassa sijaitsee Diakonissalaitos Hoiva Oy:n ylläpitämä kansalaistoiminnan keskus, jonka toimintaan ovat tervetulleita asukkaiden lisäksi alueen oppilaitokset, järjestöt, naapurit ja vapaaehtoiset.

M2-Kodit Järvenpää Wärtsilänkatu 10B52
Esimerkki huoneistotyypistä 3 h+kt, 63 m2.

Asunnot ovat yksiöitä, kaksioita ja kolmioita, ja kooltaan 29 m2–66 m2. Asunnoista 67 on tavallisia M2-Kotien vuokra-asuntoja ja 20 tukiasuntoa (Hoiva). Asunnot varustetaan laadukkailla pintamateriaaleilla ja kaikkiin huoneistoihin tulee joko ranskalainen tai perinteinen parveke.

Talosta löytyy kerhohuone, lämpimät irtainvarastot sekä sauna, joka on M2-Kotien asukkaille maksuton. Talo on savuton. Tupakointi on sallittu erikseen merkityillä paikoilla kiinteistön piha-alueella.

M2-Kotien asunnoissa vuokraan sisältyy lämmitys, 10 Mbps laajakaistayhteys sekä saunavuoro. Vesimaksu on 17 €/hlö/kk. Vesilaskujen tasaus on kaksi kertaa vuodessa.

Kohteeseen tulee autopaikkoja vuokrattavaksi, joista neljä on sähkölatauspaikkoja.

Wärtsilänkatu 10 sijaitsee Pajalan kaupunginosassa Pietolan kulmalla. Järvenpään rautatieasemalle on noin 900 metriä. Naapurissa on ammattikoulu Keuda sekä Järvenpään lukio. Alueelta löytyy liikunnan harrastajille monipuoliset palvelut mm. kuntosali, jalkapallokenttä, jäähalli ja uimahalli. Kaikki Järvenpään keskustan palvelut ovat reilun kilometrin säteellä.

Wärtsilänkatu 10:n huoneistot

HuoneistotyyppiKokoVuokraHuoneistojaPohjapiirros (esimerkki)3D-kuva kalustein (esimerkki)
1 h+kt29,5-30,0 m2467-475 €9 kplAvaa pohjapiirrosAvaa kalustettu 3D-kuva
1 h+kt32,5-36,5 m2514-578 €4 kplAvaa pohjapiirrosAvaa kalustettu 3D-kuva
1 h+kt+alkovi30,0-35,5 m2474-562 €22 kplAvaa pohjapiirrosAvaa kalustettu 3D-kuva
1 h+kt+alkovi41,5 m2645 €2 kplAvaa pohjapiirrosAvaa kalustettu 3D-kuva
2 h+kk45,0-54,0 m2617-741 €4 kplAvaa pohjapiirrosAvaa kalustettu 3D-kuva
2 h+kt41,5-45,5 m2627-644 €8 kplAvaa pohjapiirrosAvaa kalustettu 3D-kuva
2 h+kt42,0-42,5 m2604-612 €9 kplAvaa pohjapiirrosAvaa kalustettu 3D-kuva
2 h+kt43,5-47,5 m2626-670 €5 kplAvaa pohjapiirrosAvaa kalustettu 3D-kuva
2 h+kt+vh45 m2617 €2 kplAvaa pohjapiirrosAvaa kalustettu 3D-kuva
3 h+kt50 m2686 €2 kplAvaa pohjapiirrosAvaa kalustettu 3D-kuva
3 h+kt63 m2818 €2 kplAvaa pohjapiirrosAvaa kalustettu 3D-kuva
3 h+kk66 m2857 €2 kplAvaa pohjapiirrosAvaa kalustettu 3D-kuva

Talossa on varallisuusrajat. Diakonissalaitoksen Hoiva Oy vastaa tukiasuntojen palveluiden tuottamisesta. Henkilökuntaa on paikalla vuorokauden ympäri.

Huoneistot valmistuvat kahdessa vaiheessa, tammikuun ja helmikuun lopussa 2020. Vuokrasopimukset alkavat 1.2. ja 1.3.

Asuntonäyttö kohteeseen järjestetään vain asuntotarjouksen saaneille hakijoille.

Katso huoneistokohtaiset tiedot. Kiinnostuitko?
Täytä ja lähetä asuntohakemus!


Järvenpää on kulttuurikaupunki järven rannalla

Keski-Uudellamaalla sijaitseva Järvenpää on monipuolinen ja kehittyvä kaupunki. Vuokra-asunto Järvenpäästä mahdollistaa asumisen lähellä Helsinkiä mukavassa pikkukaupungissa, josta ei puutu mitään. Asuminen Järvenpäässä on helppoa ja rauhallista, mutta halutessaan kaupunki tarjoaa myös vilkasta vapaa-aikaa. Lähijuna vie Helsinkiin puolessa tunnissa. Tutustu M2-Kotien vuokra-asuntoihin Järvenpäässä ja löydä itsesi näköinen koti!

Eloisa ja monimuotoinen kaupunki

Järvenpään keskustassa on iso ostoskeskus, kivijalkaliikkeitä ja ravintoloita. Keskustassa on myös idyllinen Tuusulanjärven rantapuisto, joka houkuttelee kesäisin kaupunkilaiset piknikille ja tapaamaan ystäviä. Puistossa sijaitsevat Järvenpään maamerkit, keltaiset kolmijalkapatsaat.

Piskuiseen kokoonsa nähden Järvenpäässä on harvinaisen monimuotoinen kulttuurielämä. Kaupungissa järjestetään konsertteja, taidenäyttelyjä, elokuva- ja teatterinäytöksiä sekä ohjelmaa perheen pienimmille. Säveltäjä Jean Sibeliuksen kotitalo Ainola on Järvenpään suosituin turistinähtävyys. Sibeliuksen lempinimen mukaan on nimetty myös Järvenpään keskustan kävelykatu Janne.

Kesäisin Vanhankylänniemessä järjestetään Puistoblues, joka muuttaa koko keskustan hilpeäksi koko perheen karnevaalialueeksi.

Kasvukeskus vetää nuoria perheitä

Järvenpää on kasvanut viimeisten vuosikymmenien aikana räjähdysmäisesti, ja se on Suomen neljänneksi tiheimmin asuttu alue. Erityisesti nuoret perheet muuttavat sinne lähikunnista mielellään palveluiden ja töiden perässä.

Järvenpäästä on muodostunut lähiseutujen keskus, jossa ovat työpaikat, parhaat palvelut ja kiinnostavimmat huvittelumahdollisuudet.

Kaupungin metsät, lenkkipolut ja Tuusulanjärven ympäristö tarjoavat asukkaille ainutlaatuiset mahdollisuudet vapaa-ajan viettoon ja ulkoiluun. Tuusulanjärven rannalla sijaitseva Vanhankylänniemi on suosittu ulkoilualue, jossa hiihtäjät ja retkiluistelijat pysähtyvät talvisin nauttimaan kupin kuumaa kaakaota.

M2-Kotien asunnot ovat lähellä luontoa

Järvenpää on ihanteellinen asuinalue sellaiselle, joka nauttii rauhallisesta elämänmenosta ja luonnonrauhasta hyvien palveluiden lähellä.

M2-Kotien vuokra-asunnot sijaitsevat Järvenpään idyllisillä pientaloalueilla, kuten NummenkylässäPietilässä ja Peltolassa sekä urbaaneimmilla Jampan, Pajalan ja Pöytäalhon alueilla.

Meiltä vuokrattu koti Järvenpäässä voi olla joko kerrostalossa tai rivitalossa, jossa on oma piha. M2-Kotien Järvenpään rivitaloasunnot sopivat erityisen hyvin lapsiperheille, puutarhatöistä nauttiville ja koiranomistajille.

Tutustu M2-Kotien Järvenpään vuokra-asuntoihin ja tee hakemus jo tänään!