Tampere on Suomen rennoin kaupunki

Suomen kolmanneksi suurimmassa kunnassa eletään urbaania, maanläheistä ja rentoa elämää. Välimatkat eivät ole suuret, vaan kaupunki on ihmisen kokoinen. Teollisuushistoriastaan tunnettu Tampere on rosoisempi kuin rannikon kaupungit, ja täällä ei turhaan pingoteta. M2-Kodeilla on vuokra-asuntoja Tampereella hyvien kulkuyhteyksien varrella, eri naapurustoissa, joten löydät varmasti juuri sinulle sopivan paikan asua!

Tampereella elämää on myös kodin seinien ulkopuolella

Tampereen keskustassa vuokra-asunnon koko ei ole ainoa merkitsevä tekijä, elämää on paljon omien seinien ulkopuolellakin: kaduilla, ravintoloissa, kahviloissa ja puistoissa. Palvelut ja kulttuurielämä ovat Tampereella kattavat ja monien tuntema huvipuisto Särkänniemi on kesän vetonaula.

Tampere on tunnettu myös opiskelijoiden kaupunkina. Yliopiston, teknillisen korkeakoulun ja monien ammattikorkeakoulujen ansiosta opiskelijat elävöittävät kaupungin yöelämää ja tekevät läsnäolollaan kaupungista nuorekkaan, kehittyvän ja dynaamisen. Julkinen liikenne Tampereella toimii myös hyvin, eikä auto ole tässä kaupungissa välttämätön.

Niille, jotka taittavat matkansa mieluiten polkien, on Tampereella tarjota kattava pyörätieverkosto.

Kaupunki järvien ympäröimällä harjulla

Tampereen keskusta sijaitsee Näsijärven ja Pyhäjärven välisellä kannaksella, ja kaupungin läpi virtaa Tammerkoski. Tässä sisämaan kaupungissa onkin poikkeuksellisen paljon vesistöjä, joista nauttia ympäri vuoden.

Tampereen metsät ja järvet tarjoavat sen asukkaille ainutlaatuiset mahdollisuudet vapaa-ajan viettoon ja ulkoiluun poikkeuksellisen hyvin säilyneessä kaupunkiluonnossa. Harrastusmahdollisuudet ovat kaupungissa erittäin hyvät ja voit valita monien lajien joukosta juuri sen omasi.

Millaiseen asuntoon muuttaisin Tampereella?

Meillä M2-Kodeilla on paljon erilaisia vuokra-asuntoja Tampereella, joten hakemuksen tekeminen kannattaa. Kaikki vuokra-asunnot Tampereella ovat kerrostaloissa, joten elämä niissä on mutkatonta ja helppoa. Uusimmat vuokra-asunnot ovat aivan viime vuosina rakennettuja, moderneja ja toimivia.

Vuokra-asunto Tampereella voi olla joko tiiviisti rakennetulla alueella tai hieman kauempana kaupungin hälystä, lähellä luontoa. Asuinaluetta valitessasi sinun kannattaa pohtia sitä, mikä on arjen sujuvuuden kannalta tärkeintä ja millainen asuinympäristö sinulle parhaiten sopii.

M2-Kodeilta voit valita vuokra-asunnon Tampereella Hervannassa, Kalkussa, Kaukajärvellä ja Rantaperkiöllä. Kaikki alueet ovat hieman kauempana keskustasta, mutta niistä on hyvät kulkuyhteydet Tampereen ytimeen. Sijaintinsa ansiosta alueiden harrastusmahdollisuudet ovat vertaansa vailla ja kaikissa naapurustoissa vallitsee ystävällinen ilmapiiri ja hyvä henki.

Monet vuokra-asuntomme Tampereella soveltuvat hyvin opiskelijoiden kimppakämpiksi tai opiskelevan pariskunnan asunnoksi, mutta myös muut voivat löytää niistä unelmiensa kodin.

Tutustu tarjoamiimme asuntoihin Tampereella ja lähetä hakemus jo tänään!