Uusia vuokra-asuntoja Pirkkalaan – asukashaku alkaa pian

Pirkkalan Turriin, osoitteeseen Torninjuuri 9a, valmistuu alkuvuodesta 2025 viisikerroksinen kerrostalo, joka tarjoaa 27 kodikasta vuokra-asuntoa käytännöllisistä yksiöistä tilaviin neljän huoneen perheasuntoihin.

Asunnot ovat kooltaan 31 m² – 86 m² ja tarjoavat monia eri pohjaratkaisuja. Vuokraan sisältyy 50 M DNA-nettiyhteys, ja lemmikit ovat lämpimästi tervetulleita.

Asukkaiden käytössä ovat talon yhteiset tilat, kuten talosauna, joka on varattavissa vain 5 €/krt. Talopesula ja kuivaushuone ovat maksuttomia, mikä lisää asumismukavuutta. Lisäksi talossa on 24 autopaikkaa, joista 12 sijaitsee katoksessa ja 4 on varustettu sähköauton latausmahdollisuuksilla. Katolle asennettavat aurinkopaneelit tuottavat sähköä kiinteistön yhteisiin tiloihin.

Muuttamaan pääsee alustavan aikataulun mukaan helmikuun alusta.

Pirkkalan Turri asuinalueena

Turri tarjoaa erinomaiset puitteet monipuoliselle ja aktiiviselle elämälle Pyhäjärven rantamaisemassa. Lähimmät kaupat, kuten K-Market Kyösti, ovat vain kilometrin päässä, ja Pirkkalan keskustan palvelut kauppoineen, kahviloineen ja ravintoloineen löytyy kahden kilometrin päästä. Alueella on myös hyvät ulkoilumahdollisuudet, valaistut pyöräily- ja rantareitit sekä viihtyisä uimaranta.

Kulkuyhteydet ovat sujuvat, ja Tampereen keskustaan pääsee autolla noin 15 minuutissa. Bussiyhteydet Tampereelle ja Nokialle ovat erinomaiset nekin.

Näin haet asuntoa

Tutustu asuntoihin ja jätä hakemus 21.10. alkaen hakuajan käynnistyessä. Hakuaika Torninjuuri 9a asuntoihin jatkuu 3.11. asti, jonka jälkeen asukasvalinnat käynnistyvät. Kaikki M2-Kotien vuokra-asunnot ovat ARA-asuntoja, ja asukasvalinnat tehdään ARA-kriteerien mukaisesti. Muista täyttää hakemuksessa mahdollisimman kattavat tiedot omasta tilanteestasi ja asunnon tarpeestasi. Hakijoihin, joille pystymme asuntoa tarjoamaan, olemme yhteydessä sähköpostitse marras-joulukuun aikana.

Lisätietoja Torninjuuri 9a asunnoista löydät asuntohaustamme hakuajan alkaessa.

Lue lisää: Näin haet M2-Kotien vuokra-asuntoa