Asukastapahtumat käynnistyvät Korkeasaari-päivällä

Kesän lähestyessä ja koronarajoitteiden hellittäessä pääsemme jälleen käynnistämään asukastapahtumat. Tapahtumiin osallistuminen on M2-Kotien asukkaille maksutonta. Tutustu oman alueesi tapahtumiin.

M2-Kotien asukkaana voit halutessasi keskittyä vain asumiseen ja omassa kodissa viihtymiseen, mutta jos kaipaat arkeen tapahtumia ja ihmisiä, myös se on mahdollista. Parhaimmillaan M2-Kodeilla asuessa pääsee kodin lisäksi nauttimaan yhteisöllisyydestä naapurien kanssa. Järjestämme vuosittain alueellisia asukastapahtumia, joihin asukkaat voivat osallistua maksutta. Innokkaimpien kannattaa lisäksi ilmoittautua oman talon talotoimikuntaan, joka ideoi ja kehittää oman talon toimintaa.

Viimeiset kaksi vuotta tapahtumat ovat olleet pääsääntöisesti tauolla koronatilanteesta johtuen. Viime vuonna pääsimme kokoontumaan yhdessä pitkästä aikaa, kun elokuussa huvipuistoiltiin Linnanmäellä. Asukkaita oli tullut paikalle useammasta kaupungista ja päivä sujuikin harmaasta säästä huolimatta iloisissa tunnelmissa. Myös tapahtumasta jälkikäteen tullut palaute antoi ymmärtää, että tapahtumien käynnistymistä odotellaan innolla.

Meillä onkin teille hyviä uutisia, sillä asukastapahtumat käynnistyvät jälleen toukokuussa. Ensimmäinen kaikille asukkaillemme avoin tapahtuma järjestetään 22.5. Helsingin Korkeasaaressa. Myös alueellisia tapahtumia päivitetään asukastapahtuma-sivulle sitä mukaa, kun niitä vahvistuu.

Tiedossa on jo ainakin saaristoristeilyä, kesäteatteria, Aulanko-päivää ja huvipuistoilua. Katso kaikki asukastapahtumamme osoitteesta m2kodit.fi/asukastapahtumat. Samalle sivulle ilmestyy tapahtumien lähestyessä ilmoittautumislomakkeet. Sivua kannattaa siis pitää silmällä, jos alueellesi on tulossa sinua kiinnostava tapahtuma. Nähdään tapahtumissa!