Pohjakuva

Lehtorannantie 5

Ainola, 40520 Jyväskylä

Tyyppi
2H+KK+S
Pinta-ala
46 m²
Vuokra
657 €/kk
Vuokravakuus
0 €
Tila:
Ei vapaana
Sijaintikerros:
4

Talossa on hissi. Huoneistossa oma sauna. Asunnossa on parveke.

Kohteen tiedot

Ainolanrannan alueen valttina ovat monipuoliset ulkoilumahdollisuudet niin rantateitä pitkin kuin talvisin järven jäälle aurattua luistelurataa viilettäen. Päiväkodit, koulut sekä päivittäispalvelut ja terveyskeskus sijaitsevat kaikki kävelyetäisyydellä. Kuokkalan palvelut ovat lyhyen kävelymatkan päässä ja keskustaankin on vain noin 2,5 kilometrin matka.

Jyväsjärven rantamaisemissa sijaitsevan viihtyisän, hissillisen talon asunnot ovat toimivia ja kodikkaita. Selkeästi jäsennellyt, valoisat pohjaratkaisut tekevät sisustamisesta helppoa ja kaikissa kodeissa on reilusti säilytystilaa, oma sauna ja parveke.

Muutamista asunnoista avautuu näkymä järvelle. Asukkaiden käytössä on kuivaushuone ja huoneistokohtaiset irtainvarastot. Kaikissa asunnoissa on varaukset astian- ja pyykinpesukoneelle.

Elisan 50 Mbit/s laajakaista sisältyy vuokraan. Vesi laskutetaan kulutuksen mukaan. Lemmikit ovat tervetulleita.

Olethan täyttänyt asuntohakemuksen, m2kodit.fi/asuntohakemus. Tarjoamme asuntoja vain asuntohakemusten perusteella. Talossa on varallisuusrajat.

Talon tiedot

Sijainti
Lehtorannantie 5, Ainola, 40520 Jyväskylä
Asuntojen lukumäärä
28
Energialuokka
D2018
Kohteen varastot
Irtaimistovarastot kellari
Lastenvaunuvarastot
Ulkoiluvälinevarastot
Kohteen yhteistilat
Talopesula
Ei.

Sijainti

Google maps

Varallisuusrajat Jyväskylä

Kun haet ARA-rahoitteiseen taloon, on varallisuutesi sovittava valtion asettamiin rajoihin. Tarkista oheisesta varallisuus- ja tulorajataulukoista, voitko hakea asuntoa M2-Kodeilta. Varallisuudella tarkoitetaan muun muassa asunto-osakkeita, kiinteistöjä, rahastoja ja arvopapereita.

Lue lisää varallisuusrajoista
person 41000 € group 50000 € groups 67000 € 4x person 77000 € 5x person 87000 € Hakijatalouden koon kasvaessa varallisuusrajaa korotetaan 10000 € henkilöä kohden.

Vapaita kaksioita Jyväskylä

Aarontie 7

40500 Jyväskylä

40 m², 2H+KT , 2. krs 608 €/kk

Huhta 9a

40340 Jyväskylä

46,5 m², 2H+KT , 6. krs 711 €/kk

Katso myös muita asuntoja lähellä hakuehtojasi Muistathan, että voit myös hakea asuntoja, jotka eivät ole tällä hetkellä vapaana.