Pohjakuva

Kaarikatu 9

Asemantausta, 15100 Lahti

Nuorisoasunto
Tyyppi
2H+K
Pinta-ala
55 m²
Vuokra
680 €/kk
Vuokravakuus
0 €
Vapautuu:
1.10.2023
Kerros:
maantaso

Kohteen tiedot

Talo on nuorille suunnattu. Asukkaaksi voidaan valita 18-29 -vuotiaita. Asua voi 35-vuotiaaksi.

Paroninpiha on 2-3-kerroksinen tiiliverhoiltu pienkerrostalokohde Lahden Asemantaustan alueella, aivan keskustan kupeessa vain noin 800 m:n päässä Lahden juna-asemalta. Kodit ovat kaikki parvekkeellisia ja alimman kerroksen asunnoissa on maantasolla olevat terassit ja aidatut pienet pihat. Kaikissa yksiöissä on alkovi, joka tuo lisätilaa kotiin. Luhtikäytävät ovat suojaisan sisäpihan puolella. Tien toiselta puolelta alkaa laaja ja avara hyvin hoidettu puistoalue, Launeen perhepuisto. Lahden keskustan ja Launeen palvelut ovat lyhyiden kävelymatkojen päässä. Uudenmaankadulla kulkee lisäksi useita busseja.

Asemantausta on pidetty asuinalue Lahden keskustan eteläpuolella. Lyhyet välimatkat, hyvä palvelutarjonta, miellyttävä sekoitus uusia kerrostaloja ja vanhempia omakoti/rintamamiestaloja tekevät alueesta viehättävän. Omakotitaloalueet kapeine teineen ovat todella kauniita ja vehreitä. Kaikki Lahden palvelut ovat nurkan takana!

Vesimaksu 28 €/henk/kk

Talon tiedot

Sijainti
Kaarikatu 9, Asemantausta, 15100 Lahti
Asuntojen lukumäärä
38
Energialuokka
D2018
Kohteen varastot
Kohteen yhteistilat
Talosauna
Talopesula
Ilmainen talopesula

Sijainti

Google maps

Muita vapaita kaksioita paikasta Lahti

Katso myös muita asuntoja lähellä hakuehtojasi Muistathan, että voit myös hakea asuntoja, jotka eivät ole tällä hetkellä vapaana.