Kaarikatu 9

Asemantausta, 15100 Lahti

Nuorisoasunto
Tyyppi
2H+KK
Pinta-ala
47 m²
Vuokra
563.67 €/kk
Vuokravakuus
0 €
Vapautumassa:
1.6.2022
Kerros:
maantaso

Kohteen tiedot

Talo on nuorille suunnattu. Asukkaaksi voidaan valita 18-29 -vuotiaita. Asua voi 35-vuotiaaksi.

Paroninpiha on 2-3-kerroksinen tiiliverhoiltu pienkerrostalokohde Lahden Asemantaustan alueella, aivan keskustan kupeessa vain noin 800 m:n päässä Lahden juna-asemalta. Kodit ovat kaikki parvekkeellisia ja alimman kerroksen asunnoissa on maantasolla olevat terassit ja aidatut pienet pihat. Kaikissa yksiöissä on alkovi, joka tuo lisätilaa kotiin. Luhtikäytävät ovat suojaisan sisäpihan puolella. Tien toiselta puolelta alkaa laaja ja avara hyvin hoidettu puistoalue, Launeen perhepuisto. Lahden keskustan ja Launeen palvelut ovat lyhyiden kävelymatkojen päässä. Uudenmaankadulla kulkee lisäksi useita busseja.

Asemantausta on pidetty asuinalue Lahden keskustan eteläpuolella. Lyhyet välimatkat, hyvä palvelutarjonta, miellyttävä sekoitus uusia kerrostaloja ja vanhempia omakoti/rintamamiestaloja tekevät alueesta viehättävän. Omakotitaloalueet kapeine teineen ovat todella kauniita ja vehreitä. Kaikki Lahden palvelut ovat nurkan takana!

Vesimaksu 28 €/henk/kk

Asunto on ns. nuorisoasunto. Vuokrasopimus päättyy viimeistään silloin kun nuorempi vuokrasopimuksen allekirjoittaneista täyttää 35 vuotta. Sopimus on määräaikaisuudesta huolimatta kuitenkin molemmin puolisesti irtisanottavissa AHVL:n mukaisin irtisanomisajoin.

Talon tiedot

Sijainti
Kaarikatu 9, Asemantausta, 15100 Lahti
Asuntojen lukumäärä
38
Energialuokka
Kohteen varastot
Kohteen yhteistilat
Talosauna
Kerhohuone
Talopesula
Ilmainen talopesula

Sijainti

Muita vapaita kaksioita paikasta Lahti