Pohjakuva

Viidakkopolku 8

Asola, 01400 Vantaa

Tyyppi
2H+K+S
Pinta-ala
57 m²
Vuokra
997 €/kk
Vuokravakuus
0 €
Tila:
Ei vapaana
Sijaintikerros:
4

Talossa on hissi. Huoneistossa oma sauna. Asunnossa on lasitettu parveke.

Kohteen tiedot

Asola on metsän sylissä sijaitseva kaupunginosa Koivukylän keskustan kyljessä. Läheisen Rekolanmäen pohjoisosassa sijaitsee Haxberginmetsä, Lipstikkaoja sekä suunnitteilla olevan Elmon urheilukeskuksen alue. Elmossa voi aikanaan harrastaa monipuolista liikuntaa, kuten uintia ja eri kenttälajeja.

Alueella sijaitsevassa Rekolanmäessä on Peijaksen sairaalan lisäksi useita palvelukeskuksia sekä Rekolanmäen koulu ja päiväkoti. Läheisessä Koivukylän keskuksessa sijaitsevat suuret päivittäistavarakaupat, terveyspalvelut ja mm. kirjasto.

Pääliikenneyhteydet ovat Rekolan ja Koivukylän rautatieasemat, Peijaksen sairaalan kautta kulkevat bussit sekä alueen läpäisevä Asolanväylä. Alue kuuluu HSL:n vyöhykkeeseen C.

4-5-kerroksinen, 2000-luvun alussa valmistunut Viidakkopolku 8 kerrostalo sijaitsee Asolassa lähes vastapäätä Peijaksen sairaalaa. Asunnot ovat tilavia kaksioita, kolmioita tai neliöitä. Kaikissa asunnoissa on parveke ja osassa myös oma sauna. Talossa on myös maksuton pesutupa kuivaushuoneineen.

Vesi ja DNA:n 50 Mbit/s laajakaista sisältyvät vuokraan. Lemmikit ovat tervetulleita.

Olethan täyttänyt asuntohakemuksen, m2kodit.fi/asuntohakemus. Tarjoamme asuntoja vain asuntohakemusten perusteella. Talossa on varallisuusrajat.

Talon tiedot

Sijainti
Viidakkopolku 8, Asola, 01400 Vantaa
Asuntojen lukumäärä
63
Energialuokka
E2018
Kohteen varastot
Irtaimistovarastot kellari
Lastenvaunuvarastot
Ulkoiluvälinevarastot
Kohteen yhteistilat
Talosauna
Talopesula
Ilmainen talopesula

Sijainti

Google maps

Varallisuusrajat Vantaa

Kun haet ARA-rahoitteiseen taloon, on varallisuutesi sovittava valtion asettamiin rajoihin. Tarkista oheisesta varallisuus- ja tulorajataulukoista, voitko hakea asuntoa M2-Kodeilta. Varallisuudella tarkoitetaan muun muassa asunto-osakkeita, kiinteistöjä, rahastoja ja arvopapereita.

Lue lisää varallisuusrajoista
person 55000 € group 69000 € groups 92000 € 4x person 102000 € 5x person 112000 € Hakijatalouden koon kasvaessa varallisuusrajaa korotetaan 10000 € henkilöä kohden.

Vapaita kaksioita Vantaa

Kahden ensimmäisen kuukauden vuokra -50 %

Ruotsinpiha 2

01520 Vantaa

46 m², 2H+KK , 1. krs 898 €/kk

Kahden ensimmäisen kuukauden vuokra -50 %

Kilterinaukio 1

01600 Vantaa

50,5 m², 2H+KK , 5. krs 940 €/kk

Katso myös muita asuntoja lähellä hakuehtojasi Muistathan, että voit myös hakea asuntoja, jotka eivät ole tällä hetkellä vapaana.