Pohjakuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva

Klariksentie 2

Suurpelto, 02250 Espoo

Ensimmäisen kuukauden vuokra -50 %
Tyyppi
1H+K
Pinta-ala
52,5 m²
Vuokra
848 €/kk
Vuokravakuus
0 €
Tila:
Vapaa
Kerros:
3

Talossa on hissi. Asunnossa on parveke.

Kohteen tiedot

Ensimmäisen kuukauden vuokra -50 %. Alennus koskee 1.10.2023–31.1.2024 välillä alkavia uusia sopimuksia.

Espoon Suurpellon alueella, osoitteessa Klariksentie 2, sijaitsee neljä vuonna 2010 valmistunutta vuokrataloa. Taloista löytyy lähes sata eri elämäntilanteisiin sopivaa asuntoa.

Tarjolla on erinomaiset yhteistilat, sillä vuokraan sisältyy pesutuvan sekä kuivaushuoneen ja asukastilan käyttö. Asukkaat voivat suunnitella asukastilaan yhteistä tekemistä ja hankkia harrastusvälineitä. Aktiivisten asukkaiden ansiosta asumismukavuutta ja yhteisöllisyyttä taloon tuovat jo biljardipöytä ja kuntosalivälineet.

Autoilijoille löytyy yhteensä 85 pysäköintipaikkaa, joista 63 sijaitsee autohallissa ja loput piha-alueella. Tupakointi on kielletty kiinteistön kaikissa sisätiloissa. Taloon on varallisuusrajat.

Suurpelto asuinalueena

Suurpelto sijaitsee keskellä Etelä-Espoota. Alueen rakentaminen aloitettiin vuonna 2007. Ensimmäiset talot valmistuivat Klariksentielle vuosikymmenen vaihteessa. Klariksentien tyylikkäistä kerrostaloista kaksi on matalaenergiataloja (A- ja B-talot) ja D-talossa toimii päiväkoti. Alueen ollessa melko uusi, ovat talot edelleen uudenveroisia, joka tuo asumismukavuutta asukkailleen. Koska kaikki alueen talot ovat moderneja ja viihtyisiä, on vuokralla asuminen Suurpellossa tasokasta.

Alueen sijainti niin Turunväylän kuin Kehä II:n kupeessa sekä Länsiväylän, rantaradan sekä tulevan metron läheisyydessä on kätevä. Alueelta on hyvät yhteydet palveluiden äärelle Matinkylään, Tapiolaan, Espoon keskukseen ja Leppävaaraan. Myös Suurpellon omat palvelut ovat parantuneet viime vuosina. Alueelle on rakennettu muun muassa ostoskeskus Suuris ja Opinmäen kampus.

Suurpellossa asuu paljon lapsiperheitä. Keskeiseltä paikalta Suurpeltoa löytyykin suosittu Angry Birds-leikkipuisto. Alueen suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota sen toimivuuteen, mikä tekee siitä ainutlaatuisen asuinalueen.

Suurpelto on kansainvälinen ja monikulttuurinen asuinalue, sillä alueen asukkaista vieraskielisiä on yli kolmannes. Alueen lapsiperheille löytyy sekä suomenkielinen että kansainvälinen koulu ja hyvät päiväkodit. Lähiluonnon puolesta Suurpelto tarjoaa hyvät mahdollisuudet lenkkeilyyn, pyöräilyyn ja talvisin hiihtoon sen sijaitessa kiven heiton päässä Espoon keskuspuiston ulkoilureiteistä.

Uimaan pääsee ympäri vuoden Nuottalahden uimarannalla Matinkylässä, jonne on Suurpellosta 20 minuutin pyöräilymatka. Eväät voi hakea matkan varrella kauppakeskus Iso Omenasta tai mennä nauttimaan virvokkeista rannan lähistöllä sijaitsevalle merinäkymät tarjoavalle Nokkalan Majakalle.

Klariksentie 2:n asunnot

Asuntoja on 99. Ne ovat kooltaan 41–75,5 m2. Talossa on yksiöitä, kaksioita sekä kolmioita niin yksin asuvien, pariskuntien kuin lapsiperheidenkin tarpeisiin. Myös lemmikit ovat tervetulleita.

Vuokraan sisältyy 50 Mbit/s internet-yhteys, vesi ja talopesula. Asukkailla on yhteiskäytössä asukastila, maksuton talopesula sekä kuivaushuone. Talossa on talosauna, josta asukkaat voivat varata saunavuoroja. Talosta löytyy asuntoja myös omalla huoneistosaunalla. Lisäksi osassa Klariksentie 2 talojen asunnoissa on oma vaatehuone, joka tuo lisämahdollisuuksia säilytykseen.

Jokaisessa huoneistossa on lasitettu parveke, joka tuo viihtyisyyttä ja lisätilaa erityisesti kesäaikaan.

Talon tiedot

Sijainti
Klariksentie 2, Suurpelto, 02250 Espoo
Asuntojen lukumäärä
99
Energialuokka
C2018
Kohteen varastot
Irtaimistovarastot kellari
Lastenvaunuvarastot
Ulkoiluvälinevarastot
Kohteen yhteistilat
Talosauna
Talopesula
Ilmainen talopesula

Sijainti

Google maps

Varallisuusrajat Espoo

Kun haet ARA-rahoitteiseen taloon, on varallisuutesi sovittava valtion asettamiin rajoihin. Tarkista oheisesta varallisuus- ja tulorajataulukoista, voitko hakea asuntoa M2-Kodeilta. Varallisuudella tarkoitetaan muun muassa asunto-osakkeita, kiinteistöjä, rahastoja ja arvopapereita.

Lue lisää varallisuusrajoista
person 81000 € group 101000 € groups 135000 € 4x person 145000 € 5x person 155000 € Hakijatalouden koon kasvaessa varallisuusrajaa korotetaan 10000 € henkilöä kohden.

Muita vapaita yksiöitä paikasta Espoo

Nuorisoasunto

Ullantorppa 2

02750 Espoo

35,5 m², 1H+KK , 3. krs 559 €/kk

Katso myös muita asuntoja lähellä hakuehtojasi Muistathan, että voit myös hakea asuntoja, jotka eivät ole tällä hetkellä vapaana.