Pohjakuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva

Keelkorvenkuja 3

Olari, 02210 Espoo

Nuorisoasunto
Tyyppi
1H+KT
Pinta-ala
29 m²
Vuokra
580 €/kk
Vuokravakuus
0 €
Vapautuu:
1.10.2023
Kerros:
4

Talossa on hissi. Asunnossa on lasitettu parveke.

Kohteen tiedot

Olarista on hyvät kulkuyhteydet ympäri pääkaupunkiseutua sekä julkisilla että omaa autoa käyttäen. Lähin bussipysäkki on vain 300 metrin päässä ja Länsimetrolle on matkaa vajaat kolme kilometriä. Autoilijalle Länsiväylä ja Turunväylä sekä Kehä 2 ovat lyhyen ajomatkan päässä. Olarin kattavat päivittäispalvelut, päiväkodit ja koulut ovat kävelymatkan päässä. Kauppakeskus Iso Omenaan on 2,5 kilometriä. Läheltä löytyy myös uimahalli sekä useampi kuntosali. Espoon Keskuspuiston ulkoilumaastot sekä frisbeegolfrata löytyvät melkein takapihalta.

Keelkorvenkuja 3:n asunnot on tarkoitettu 18-29 -vuotiaille nuorille aikuisille. Asunnoissa saa asua siihen asti, kun täyttää 35.

Asunnoissa on lasitetut parvekkeet, laminaattilattia ja laatoitettu kylpyhuone. Huoneistot on varusteltu laadukkailla ja aikaa kestävillä pintamateriaaleilla. Huoneistoissa on astianpesukoneet. Kylpyhuoneissa on paikka pyykinpesukoneelle.

Asukkailla on lisäksi yhteiskäytössä pyykkitupa, ulkoiluvälinevarasto sekä kerhotila. Jokaiseen huoneistoon kuuluu oma irtainvarasto.

Huoneistot ovat täysin savuttomia, myös parveketupakointi on kielletty. Pihapiiristä on erillinen tupakointipaikka. Pihalla on myös oleskelualue sekä lapsille leikkialue. Autopaikkoja on 29.

Elisan 50 Mbit/s laajakaista sisältyy vuokraan. Vesimaksu on 17 €/hlö/kk ja tasataan kaksi kertaa vuodessa. Saunavuorot ovat varattavissa sähköisen varausjärjestelmän kautta. Saunavuoro maksaa 5 €/kerta. Lemmikit ovat tervetulleita.

Olethan täyttänyt asuntohakemuksen, m2kodit.fi/asuntohakemus. Tarjoamme asuntoja vain asuntohakemusten perusteella. Talossa on varallisuusrajat.

Talon tiedot

Sijainti
Keelkorvenkuja 3, Olari, 02210 Espoo
Asuntojen lukumäärä
57
Energialuokka
C2013
Kohteen varastot
Irtaimistovarastot muu
Huoneistovarastot
Lastenvaunuvarastot
Ulkoiluvälinevarastot
Kohteen yhteistilat
Talosauna
Talopesula
Ilmainen talopesula

Sijainti

Google maps

Varallisuusrajat Espoo

Kun haet ARA-rahoitteiseen taloon, on varallisuutesi sovittava valtion asettamiin rajoihin. Tarkista oheisesta varallisuus- ja tulorajataulukoista, voitko hakea asuntoa M2-Kodeilta. Varallisuudella tarkoitetaan muun muassa asunto-osakkeita, kiinteistöjä, rahastoja ja arvopapereita.

Lue lisää varallisuusrajoista
person 81000 € group 101000 € groups 135000 € 4x person 145000 € 5x person 155000 € Hakijatalouden koon kasvaessa varallisuusrajaa korotetaan 10000 € henkilöä kohden.

Muita vapaita yksiöitä paikasta Espoo

Nuorisoasunto

Ullantorppa 2

02750 Espoo

35,5 m², 1H+KK , 3. krs 559 €/kk

Katso myös muita asuntoja lähellä hakuehtojasi Muistathan, että voit myös hakea asuntoja, jotka eivät ole tällä hetkellä vapaana.