Pohjakuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva

Kotkakuja 1

Karakallio, 02620 Espoo

Tyyppi
3H+KT
Pinta-ala
67,5 m²
Vuokra
969 €/kk
Vuokravakuus
0 €
Tila:
Ei vapaana
Kerros:
4

Talossa on hissi. Asunnossa on lasitettu parveke.

Kohteen tiedot

Espoon Karakalliossa sijaitseva Kotkakuja 1 on vuonna 2022 valmistunut 6-kerroksinen vuokratalo, jossa on yhteensä 42 asuntoa. Talossa asut rauhallisella alueella hyvien peruspalveluiden äärellä.

Tarjolla on erinomaiset yhteistilat. Talopesula sekä kuivaushuone on sijoitettu talon ensimmäiseen kerrokseen. Talosauna ja asukkaiden käyttöön suunniteltu asukastila sijaitsevat talon ylimmässä kerroksessa. Talosaunan sekä asukastilan yhteydessä on kattoterassi, mistä avautuu näkymät kattojen ylle. Yhteistä aikaa voi viettää talon pihalla, mistä löytyvät leikki- ja oleskelualueet. Asukkailla on käytössään asuntokohtaiset irtaimistovarastot sekä erillinen ulkoiluväline- ja lastenvaunuvarasto.

Autoilijoille löytyy yhteensä 21 pysäköintipaikkaa, joista viisi sijaitsee talon omalla tontilla ja 16 sijaitsee naapuritontin pysäköintihallissa. Sähköautoille on varattu yhteensä neljä paikkaa. Talossa on huomioitu myös pyörällä liikkuvat: polkupyöräpaikkoja löytyy reilusti niin sisätiloista kuin ulkoakin.

Kiinteistö on savuton ja tupakointi on kielletty myös talon piha-alueilla. Taloon on varallisuusrajat.

Espoon Karakallio on lähellä kaikkea mutta omassa rauhassa

Karakallio on Suur-Leppävaaraan kuuluva kaupunginosa, joka on saanut nimensä 1950-luvulla, kun alueen kaavoittaminen aloitettiin. Lähialueiden tapaan Karakallion katujen nimistä löytyy paljon lintuaiheisia, erityisesti suurpetolintujen nimiä Kotkakujan tapaan.

Myös palvelut ovat lähellä. Kotkakujan talon kanssa saman tien varresta löytyy Karakallion musiikkipainotteinen yläaste ja urheilukenttä. Aivan vierestä löytyy kaupunginosan keskuksena toimiva Karakallion ostoskeskus, jossa alueen asukkaita palvelevat lähimmät ruokakaupat ja ravintola.

Kotkakujan taloa vastapäätä sijaitsee Karatalo, joka on alueella kulttuurin, taiteen ja vapaa-ajan harrastuspaikka. Talossa toimii muun lisäksi alueen nuorisopalvelut ja erilaiset harrastustoimijat.

Metropolian 2019 vuonna valmistunut kampus palvelee ammattikorkeakoulujen opiskelijoita Karakallion vieressä Karamalmin puolella.

Lyhyen matkan päästä Karakalliosta palvelevat myös Leppävaaran monipuoliset palvelut uimahallista, maauimalaan, kiipeily- ja Angry Birds -puistoon sekä kauppakeskus Sellon kattaviin palveluihin. Toisessa suunnassa kymmenen minuutin pyörämatkan päässä on Viherlaakson uimaranta.

Karakallion uudiskohteeseen pääset helposti linja-autolla Leppävaarasta tai Elielinaukiolta. Bussimatka Leppävaaraan kestää 15 minuuttia, saman matkan taitat omalla autolla noin kymmenessä minuutissa. Bussipysäkki sijaitsee aivan kodin vieressä.

Kotkakuja 1:n asunnot

Asuntoja on yhteensä 42. Ne ovat kooltaan 32–67,5 m2. Talossa on yksiöitä, kaksioita ja kolmiota niin yksin asuvien, pariskuntien kuin lapsiperheidenkin tarpeisiin. Myös lemmikit ovat tervetulleita.

Lattiat ovat helppohoitoista laminaattia. Keittiö on varustettu keraamisella liedellä ja astianpesukoneella. Keittiön vakiovarusteena on jääpakastinkaappi. Kylpyhuoneessa on tyylikäs laatoitus ja tilaa pyykinpesukoneelle sekä kuivausrummulle.

Asumisen mukavuutta arkeen ja lisää lisäneliöitä tuo lasitettu parveke, joka suuntautuu luoteeseen. Ikkunat ovat lounaaseen ja luoteeseen. Asunnon ikkunoissa ja ikkunaovissa on sälekaihtimet.

Elisan 50 Mbit/s internet-yhteys sekä talopesulan käyttö sisältyvät vuokraan. Vesimaksu on 17 €/hlö/kk ja se tasataan kaksi kertaa vuodessa kulutuksen mukaan. Saunavuorot ovat varattavissa sähköisen varausjärjestelmän kautta. Saunavuoro maksaa 5 €/kerta.

Talon tiedot

Sijainti
Kotkakuja 1, Karakallio, 02620 Espoo
Asuntojen lukumäärä
42
Energialuokka
B2018
Kohteen varastot
Irtaimistovarastot kellari
Ulkoiluvälinevarastot
Kohteen yhteistilat
Talosauna
Talopesula
Ilmainen talopesula

Sijainti

Google maps

Varallisuusrajat Espoo

Kun haet ARA-rahoitteiseen taloon, on varallisuutesi sovittava valtion asettamiin rajoihin. Tarkista oheisesta varallisuus- ja tulorajataulukoista, voitko hakea asuntoa M2-Kodeilta. Varallisuudella tarkoitetaan muun muassa asunto-osakkeita, kiinteistöjä, rahastoja ja arvopapereita.

Lue lisää varallisuusrajoista
person 81000 € group 101000 € groups 135000 € 4x person 145000 € 5x person 155000 € Hakijatalouden koon kasvaessa varallisuusrajaa korotetaan 10000 € henkilöä kohden.

Muita vapaita kolmioita paikasta Espoo