Pääkuva
Julkisivukuva
Julkisivukuva
Julkisivukuva
Julkisivukuva
Julkisivukuva
Julkisivukuva
Julkisivukuva

Kukkaromäki 8

Mikkelä, 02770 Espoo

Asuntoja
17 kpl
Tyyppi
PKT/RT
Valmistumisvuosi
1991
Talotyyppi:
PKT/RT
Valmistumisvuosi:
1991
Vuokraan sisältyy Elisan 50 Mbit/s internet-yhteys

Kohteen tiedot

Mikkelän viihtyisällä ja rauhallisella pientaloalueella sijaitsee mm. ala-asteen koulu ja päiväkoteja sekä Pellon sairaala. Kattavat palvelut löytyvät Espoon keskuksesta noin kilometrin päästä. Ulkoilijoille löytyy useita kävelyreittejä vaikkapa Muuralaan ja Espoon kirkon suuntaan.

Kukkaromäki 8:aan kuuluu kolme taloa, joista yksi on kaksikerroksinen luhtitalo ja loput kaksi yksitasoisia rivitaloja. Kaikissa asunnoissa on joko oma piha tai parveke sekä ikkunallinen sauna. Tilavissa kylpyhuoneissa on paikka pyykinpesukoneelle.

Talossa on tehty Koti kuntoon -remontti vuonna 2019. Huoneistojen keittiöt, kylpyhuoneet ja lattiamateriaalit on uusittu sekä seinät ja katot maalattu. Varustukseen on lisätty astianpesukone.

Vesi ja Elisan 50 Mbit/s laajakaista sisältyvät vuokraan. Lemmikit ovat tervetulleita.

Olethan täyttänyt asuntohakemuksen, m2kodit.fi/asuntohakemus. Tarjoamme asuntoja vain asuntohakemusten perusteella. Talossa on varallisuusrajat.

Talon tiedot

Sijainti
Kukkaromäki 8, Mikkelä, 02770 Espoo
Asuntojen lukumäärä
17
Energialuokka
D2018
Kohteen varastot
Irtaimistovarastot kylmä ulkovarasto
Kohteen yhteistilat
Talopesula
Ei.

Huoltoyhtiön tiedot

  • Tapiolan Lämpö Oy
  • y-saatio@tl-konserni.fi
  • 020 750 5222
  • Mäntyviita 2, 02110 ESPOO

Sijainti

Google maps

Kuvia asunnoista

Varallisuusrajat Espoo

Kun haet ARA-rahoitteiseen taloon, on varallisuutesi sovittava valtion asettamiin rajoihin. Tarkista oheisesta varallisuus- ja tulorajataulukoista, voitko hakea asuntoa M2-Kodeilta. Varallisuudella tarkoitetaan muun muassa asunto-osakkeita, kiinteistöjä, rahastoja ja arvopapereita.

Lue lisää varallisuusrajoista
person 81000 € group 101000 € groups 135000 € 4x person 145000 € 5x person 155000 € Hakijatalouden koon kasvaessa varallisuusrajaa korotetaan 10000 € henkilöä kohden.

Vapaat asunnot tästä talosta

Huoneistotyypit tästä talosta

Katso myös muita asuntoja lähellä hakuehtojasi Muistathan, että voit myös hakea asuntoja, jotka eivät ole tällä hetkellä vapaana.