Pohjakuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva

Viittakorpi 2

Nöykkiö, 02280 Espoo

Tyyppi
3H+K+S
Pinta-ala
81 m²
Vuokra
1160 €/kk
Vuokravakuus
0 €
Vapautuu:
1.11.2023
Kerros:
1

Huoneistossa oma sauna.

Kohteen tiedot

Nöykkiö on rauhallinen ja viihtyisä asuinalue, joka soveltuu monen eri ikäisen asukkaan tarpeisiin. Alueella on pääasiassa pientaloasutusta. Kouluihin ja päiväkotiin on vain lyhyt kävelymatka ja lähin bussipysäkki on noin sadan metrin päässä. Kauppakeskus Liilan palvelut ovat noin vartin kävelymatkan päässä. Bussilla pääsee kätevästi metroasemalle.

Nöykkiön alueella sijaitsevien vaaleiden kaksikerroksisten rivitalojen suojaisalla sisäpihalla on leikkipaikka lapsille. Asukkailla on yhteiskäytössä kerhohuone sekä maksuton pesutupa kuivaushuoneineen.

Vesi ja DNA:n 50 Mbit/s laajakaista sisältyvät vuokraan. Lemmikit ovat tervetulleita.

Olethan täyttänyt asuntohakemuksen, m2kodit.fi/asuntohakemus. Tarjoamme asuntoja vain asuntohakemusten perusteella. Talossa on varallisuusrajat.

Talon tiedot

Sijainti
Viittakorpi 2, Nöykkiö, 02280 Espoo
Asuntojen lukumäärä
39
Energialuokka
D2018
Kohteen varastot
Irtaimistovarastot kellari
Lastenvaunuvarastot
Ulkoiluvälinevarastot
Kohteen yhteistilat
Talopesula
Ilmainen talopesula

Sijainti

Google maps

Varallisuusrajat Espoo

Kun haet ARA-rahoitteiseen taloon, on varallisuutesi sovittava valtion asettamiin rajoihin. Tarkista oheisesta varallisuus- ja tulorajataulukoista, voitko hakea asuntoa M2-Kodeilta. Varallisuudella tarkoitetaan muun muassa asunto-osakkeita, kiinteistöjä, rahastoja ja arvopapereita.

Lue lisää varallisuusrajoista
person 81000 € group 101000 € groups 135000 € 4x person 145000 € 5x person 155000 € Hakijatalouden koon kasvaessa varallisuusrajaa korotetaan 10000 € henkilöä kohden.

Muita vapaita kolmioita paikasta Espoo

Katso myös muita asuntoja lähellä hakuehtojasi Muistathan, että voit myös hakea asuntoja, jotka eivät ole tällä hetkellä vapaana.