Pohjakuva

Agronominkatu 1

Viikki, 00790 Helsinki

Kahden ensimmäisen kuukauden vuokra -50 %
Tyyppi
2H+KT
Pinta-ala
49 m²
Vuokra
994 €/kk
Vuokravakuus
0 €
Tila:
Ei vapaana
Sijaintikerros:
5

Talossa on hissi. Asunnossa on lasitettu parveke.

Kohteen tiedot

Kahden ensimmäisen kuukauden vuokra -50 %. Koskee tämän talon valittuja kaksioita. Katso lisää m2kodit.fi/50kodit.

Osoitteessa Agronominkatu 1, Viikin Latokartanossa, sijaitsee vuonna 2012 valmistuneet kolme taloa. Kaksi taloa on hissillisiä kerrostaloja ja yksi rivitalo, josta löytyy kaksi- ja jopa kolmekerroksisia asuntoja. Asunnot sopivat hyvin heille, jotka etsivät kotia yksin, yhdessä tai perheen kanssa.

Asukkaiden iloksi talosta löytyy asukastila, jossa voi järjestää niin asukkaiden yhteisiä kuin omiakin tilaisuuksia. Säilytystilojen puolesta asukkaita palvelevat asuntokohtaiset irtaimistovarastot, lastenvaunuvarasto ja ulkoiluvälinevarasto. Saunavuorot ovat varattavissa talosaunasta. Pyykinpesu onnistuu asukkaiden käytössä olevassa maksuttomassa talopesulassa kuivaushuoneineen.

Talon edustalla olevalta bussipysäkiltä pääsee keskustaan.

Tupakointi on kielletty kaikissa kiinteistön sisätiloissa. Taloon on varallisuusrajat.

Viikin Latokartano asuinalueena

Latokartanossa voit ulkoilla, kävellä ja pyöräillä luonnon keskellä aivan kodin lähellä. Viikin Latokartano sijaitsee luonnonkauniissa ympäristössä, jossa on paljon viheralueita, puistoja ja metsiä. Myös lähellä sijaitseva Viikin luonnonsuojelualue tarjoaa mahdollisuuden nauttia luonnosta ja ulkoilusta.

Latokartano on hyvin liikennöity alue, josta pääsee helposti liikkumaan eri puolille kaupunkia. Julkisen liikenteen palvelut ovat kattavat ja alueella on myös hyvät pyöräilyreitit.

Viikki on tunnettu Helsingin yliopiston Viikin kampuksesta, joka tarjoaa monipuolisia koulutusmahdollisuuksia. Alueella on myös hyvät päiväkodit ja koulut, jotka tekevät alueesta suositun lapsiperheiden keskuudessa.

Lähikaupat helpottavat arkea, suuremmat kaupat ovat nekin kävelymatkan päässä Viikin Prisman palvellessa aivan Viikin kirjaston vieressä. Viikistä pääset nopeasti sekä Lanternaan että kauppakeskus Itikseen tai toiseen suuntaan lähtiessä Malmin Novalle, jossa on monia ostosmahdollisuuksia.

Latokartano on viihtyisä ja yhteisöllinen alue, jossa järjestetään erilaisia tapahtumia ja toimintaa alueen asukkaille.

Agronominkatu 1 asunnot

Asuntoja on yhteensä 66. Ne ovat kooltaan 41,5—78,5 m2. Agronominkadun asunnot ovat yksiöitä, kaksioita ja kolmioita sopien niin yksinasuvien, pariskuntien ja pienten perheiden tarpeisiin. Lemmikit ovat tervetulleita.

Lähes kaikissa kerrostalojen asunnoissa on lasitetut parvekkeet. Matalammassa talossa on avoimet, ranskalaistyyppiset parvekkeet. Asuntojen lattiat ovat helppohoitoista laminaattia. Kylpyhuoneissa on tyylikäs laatoitus. Ikkunoissa on sälekaihtimet.

Vesi ja DNA:n 50 Mbit/s internet-yhteys sisältyvät vuokraan.

Tähän huoneistoon kahden ensimmäisen kuukauden vuokra -50 %. Alennus koskee uusia 1.3.-31.5.2024 välillä alkavia sopimuksia.

Talon tiedot

Sijainti
Agronominkatu 1, Viikki, 00790 Helsinki
Asuntojen lukumäärä
66
Energialuokka
C2018
Kohteen varastot
Irtaimistovarastot kellari
Lastenvaunuvarastot
Ulkoiluvälinevarastot
Kohteen yhteistilat
Talosauna
Talopesula
Ilmainen talopesula

Sijainti

Google maps

Varallisuusrajat Helsinki

Kun haet ARA-rahoitteiseen taloon, on varallisuutesi sovittava valtion asettamiin rajoihin. Tarkista oheisesta varallisuus- ja tulorajataulukoista, voitko hakea asuntoa M2-Kodeilta. Varallisuudella tarkoitetaan muun muassa asunto-osakkeita, kiinteistöjä, rahastoja ja arvopapereita.

Lue lisää varallisuusrajoista
person 93000 € group 133000 € groups 216000 € 4x person 221000 € 5x person 226000 € Hakijatalouden koon kasvaessa varallisuusrajaa korotetaan 5000 € henkilöä kohden.

Vapaita kaksioita Helsinki

Kahden ensimmäisen kuukauden vuokra -50 %

Perhekunnantie 24-26

00430 Helsinki

60 m², 2H+K , 2. krs 1067 €/kk

Kahden ensimmäisen kuukauden vuokra -50 %

Von Daehnin katu 11

00790 Helsinki

51 m², 2H+K , 2. krs 977 €/kk

Katso myös muita asuntoja lähellä hakuehtojasi Muistathan, että voit myös hakea asuntoja, jotka eivät ole tällä hetkellä vapaana.