Pohjakuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva

Gunnel Nymanin katu 8

Toukola, 00560 Helsinki

Tyyppi
2H+KK
Pinta-ala
46 m²
Vuokra
978 €/kk
Vuokravakuus
0 €
Tila:
Vapaa
Kerros:
5

Talossa on hissi. Asunnossa on lasitettu parveke.

Kohteen tiedot

Arabianrannassa, joka kuuluu Toukolan kaupunginosaan, osoitteessa Gunnel Nymanin katu 8 sijaitsee vuonna 2005 valmistunut kerrostalo, josta löytyy asuntoja niin yhdessä muuttavien kuin pienten perheiden tarpeisiin. Viihtyisällä asuinalueella asut mukavasti hyvien palveluiden äärellä.

Asukkaiden iloksi taloista löytyy asukastila, jossa voi järjestää niin asukkaiden yhteisiä kuin omiakin tilaisuuksia sekä asukkaiden yhteisessä käytössä oleva kuntosali. Säilytystilojen puolesta asukkaita palvelevat asuntokohtaiset irtaimistovarastot, lastenvaunuvarasto ja ulkoiluvälinevarasto. Sen lisäksi, että osassa asuntoja on oma huoneistosauna, talosta löytyy talosauna, johon voi varata saunavuoron. Iso yhteispiha naapuritalon kanssa liittää pihapiirin rantapuistoon.

Tupakointi on kielletty talon kaikissa sisätiloissa. Taloon on varallisuusrajat.

Toukolan Arabianranta asuinalueena

Arabianrannan asuinalue tarjoaa loistavan tasapainon niin kaupunkimaisesta asumisesta pitävälle kuin luonnon ystäville. Arabianrannassa voit nauttia kaupungin monipuolisista palveluista, samalla kun nautit vihreistä puistoista sekä ulkoilumaastoista.

Asuinalueena Toukolan alue on rauhallinen ja viihtyisä. Alueen sijainti tarjoaa erinomaiset liikenneyhteydet eri puolille Helsinkiä. Bussit ja raitiovaunut mahdollistavat helpon liikkumisen Helsingin keskustaan tai muihin kaupunginosiin.

Arabianrannasta löydät kaikki tarvittavat palvelut aina päivittäistavarakaupoista ravintoloihin ja kouluihin. Aivan kodin lähettyviltä löytyy lähin K-market. Kävelymatkan päässä on Arabian kauppakeskukset kattavat palvelut kauppoineen, ravintoloineen ja kahviloineen. Alueella voi opiskella pitkälle aikuisuuteen asti, varsinkin jos on kiinnostunut luovemmista aloista kuten media ja taiteet.

Alueella on useita viihtyisiä puistoja ja viheralueita, jotka tarjoavat mahdollisuuden ulkoiluun, lenkkeilyyn ja virkistäytymiseen luonnon äärellä. Meren ranta ja Vanhankaupunginkoski upeine maisemineen ovat lähellä kotia. Mäkelänrinteen uimahallin palvelut ovat kävelymatkan päässä nekin tai kiireisimmille pyöräilymatkan päässä.

Toukolan alueella on säilynyt vanhoja rakennuksia ja kulttuuriperintöä, mikä luo alueelle erityisen tunnelman ja antaa sille historiallisen viehätyksen.

Gunnel Nymanin katu 8 asunnot

Asuntoja on yhteensä 33. Ne ovat kooltaan 46–78 m2. Asunnot ovat kaksioita ja kolmioita ja sopivat hyvin esimerkiksi pariskuntien tai pienten perheiden tarpeisiin. Jokaisessa kolmiossa on oma huoneistokohtainen sauna. Lemmikit ovat tervetulleita.

Asumiseen on tarjolla hyvin suunniteltuja ratkaisuja sekä mukavuutta, materiaaleissa on kiinnitetty huomiota toimivuuteen. Asunnon lattiat ovat helppohoitoista laminaattia. Keittiöissä on paikka astianpesukoneelle. Kylpyhuoneessa on laatoitus ja tilaa pyykinpesukoneelle.

Osassa asuntoja on tilavat lasitetut parvekkeet, jotka tuovat lisäneliöitä asumiseen keväästä pitkälle syksyyn. Maan tasalla sijaitsevissa asunnoissa on pienet asuntopihat. Osassa asunnoista on lisäksi merinäköala.

Vesi ja DNA:n 50 Mbit/s internet-yhteys sisältyvät vuokraan.

Talon tiedot

Sijainti
Gunnel Nymanin katu 8, Toukola, 00560 Helsinki
Asuntojen lukumäärä
33
Energialuokka
D2018
Kohteen varastot
Irtaimistovarastot kellari
Lastenvaunuvarastot
Ulkoiluvälinevarastot
Kohteen yhteistilat
Talosauna
Talopesula
Ilmainen talopesula

Sijainti

Google maps

Varallisuusrajat Helsinki

Kun haet ARA-rahoitteiseen taloon, on varallisuutesi sovittava valtion asettamiin rajoihin. Tarkista oheisesta varallisuus- ja tulorajataulukoista, voitko hakea asuntoa M2-Kodeilta. Varallisuudella tarkoitetaan muun muassa asunto-osakkeita, kiinteistöjä, rahastoja ja arvopapereita.

Lue lisää varallisuusrajoista
person 99000 € group 138000 € groups 231000 € 4x person 236000 € 5x person 241000 € Hakijatalouden koon kasvaessa varallisuusrajaa korotetaan 5000 € henkilöä kohden.

Muita vapaita kaksioita paikasta Helsinki