Pääkuva

Haapalahdenkatu 13

Pikku Huopalahti, 00300 Helsinki

Asuntoja
35 kpl
Tyyppi
KT/RT
Valmistumisvuosi
1991
Talotyyppi:
KT/RT
Valmistumisvuosi:
1991
Vuokraan sisältyy DNA:n 50 Mbit/s internet-yhteys

Kohteen tiedot

Pikku Huopalahdessa, osoitteessa Haapalahdenkatu 13 sijaitsee vuonna 1991 valmistuneet kolme kerrostaloa ja yksi rivitalo. Talot on remontoitu sisältä täysin Koti kuntoon-remontissa vuonna 2019. Remontin myötä asunnot saivat uudet pinnat, kodinkoneet ja vesikalusteet.

Haapalahdenkadun asunnot soveltuvat hyvin esimerkiksi pariskunnille tai pienille perheille. Asuntoja talossa on kaksioista kolmioihin. Viihtyisällä asuinalueella asut mukavasti hyvien palveluiden äärellä.

Asukkaiden iloksi taloista löytyy asukastila, jossa voi järjestää niin asukkaiden yhteisiä kuin omiakin tilaisuuksia. Säilytystilojen puolesta asukkaita palvelevat asuntokohtaiset irtaimistovarastot ja ulkoiluvälinevarasto. Sisäpihalla on suojaisa leikkialue.

Yhtiössä on viisi autotallia, loput ovat autokatoksia.Tupakointi on kielletty talon kaikissa sisätiloissa. Taloon on varallisuusrajat.

Pikku Huopalahti asuinalueena

Pikku Huopalahti sijaitsee kätevän matkan päässä Helsingin keskustasta, mikä tekee siitä ihanteellisen alueen niille, jotka arvostavat helppoa pääsyä kaupungin kattaviin palveluihin. Samalla se tarjoaa hieman rauhallisemman ja luonnonläheisemmän ympäristön kuin keskusta.

Alueen hyvät liikenneyhteydet ovat suuri etu. Pikku Huopalahdesta pääset Helsingin keskustaan raitiovaunulla ja usealla eri linja-autolla. Pasilan Triplaan pääset sekä kävellen Keskuspuiston läpi tai bussiyhteydellä. Myös Espoon palvelut ovat lähellä.

Ulkoilijalle meren äärellä sijaitseva Pikku Huopalahti tarjoaa monia mahdollisuuksia. Seurasaaren ulkoilureitit ja ulkomuseo ovat kävelymatkan päässä, Keskuspuiston monipuolisia ulkoilureittejä unohtamatta. Lähin uimaranta sijaitsee Munkkiniemessä.

Pikku Huopalahdesta löytyy asukkaiden arkea helpottavat peruspalvelut lähikauppoineen ja ravintoloineen.

Pikku Huopalahdessa viihtyvät asukkaat, jotka haluavat asua monipuolisten palvelujen ja erinomaisten liikenneyhteyksien parissa, mutta arvostavat myös luontoa ja omaa rauhaa.

Haapalahdenkatu 13 asunnot

Asuntoja on yhteensä 35. Ne ovat kooltaan 42,5–74,5 m2. Asunnot ovat kaksioita ja kolmioita ja sopivat hyvin esimerkiksi pariskuntien tai pienten perheiden tarpeisiin. Lemmikit ovat tervetulleita.

Asumiseen on tarjolla hyvin suunniteltuja ratkaisuja sekä mukavuutta, materiaaleissa on kiinnitetty huomiota toimivuuteen. Asunnon lattiat ovat helppohoitoista vinyylilankkua. Jokaisessa huoneistossa on asumisviihtyvyyttä lisäävä astianpesukone. Kylpyhuoneessa on tyylikäs laatoitus ja tilaa pyykinpesukoneelle.

Kerrostalojen asunnoista osassa on pieni ja viihtyisä piha, muissa parvekkeet, jotka tuovat lisäneliöitä asumiseen erityisesti keväästä syksyyn. Rivitalon asunnot ovat kahdessa tasossa ja niissä on takapihat.

Vesi ja DNA:n 50 Mbit/s internet-yhteys sisältyvät vuokraan.

Talon tiedot

Sijainti
Haapalahdenkatu 13, Pikku Huopalahti, 00300 Helsinki
Asuntojen lukumäärä
35
Energialuokka
E2018
Kohteen varastot
Irtaimistovarastot kellari
Ulkoiluvälinevarastot
Kohteen yhteistilat
Talosauna
Talopesula
Ilmainen talopesula

Huoltoyhtiön tiedot

  • Tapiolan Lämpö Oy
  • y-saatio@tl-konserni.fi
  • 020 750 5222
  • Mäntyviita 2, 02110 ESPOO

Sijainti

Google maps

Kuvia asunnoista

Varallisuusrajat Helsinki

Kun haet ARA-rahoitteiseen taloon, on varallisuutesi sovittava valtion asettamiin rajoihin. Tarkista oheisesta varallisuus- ja tulorajataulukoista, voitko hakea asuntoa M2-Kodeilta. Varallisuudella tarkoitetaan muun muassa asunto-osakkeita, kiinteistöjä, rahastoja ja arvopapereita.

Lue lisää varallisuusrajoista
person 99000 € group 138000 € groups 231000 € 4x person 236000 € 5x person 241000 € Hakijatalouden koon kasvaessa varallisuusrajaa korotetaan 5000 € henkilöä kohden.

Vapaat asunnot tästä talosta

Huoneistotyypit tästä talosta