Pohjakuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva

Haapalahdenkatu 13

Pikku Huopalahti, 00300 Helsinki

Tyyppi
2H+KK
Pinta-ala
42,5 m²
Vuokra
918 €/kk
Vuokravakuus
0 €
Tila:
Ei vapaana
Kerros:
1

Talossa on hissi.

Kohteen tiedot

Pikku-Huopalahdesta on erinomaiset liikenneyhteyden keskustaan. Rauhalliselta alueelta löydät vehreän puistoalueen, jossa on mm. hyvät liikkumismahdollisuudet, luontoa sekä leikkipuisto. Vehreä ympäristö, pikkujoet puusiltoineen, lampi ja viljelyspalstat luovat ainutlaatuisen tunnelman talon ympärille.

Kolme taloista on kerrostaloja, joissa osassa pieni piha, muissa parvekkeet. Yksi taloista on rivitalo, jossa asunnot ovat kahdessa tasossa ja niissä on takapihat. Sisäpihalla on suojaisa leikkialue. Yhteistiloina on kerhohuone pesutupa ja kuivaushuone. Kylpyhuoneet on peruskorjattu vuonna 2010. Yhtiössä on viisi autotallia, loput ovat autokatoksia.

Talossa on tehty Koti kuntoon -remontti vuonna 2019. Huoneistojen keittiöt, kylpyhuoneet ja lattiamateriaalit on uusittu sekä seinät ja katot maalattu. Varustukseen on lisätty astianpesukone.

Vesi ja DNA:n 50 Mbit/s laajakaista sisältyvät vuokraan. Lemmikit ovat tervetulleita.

Olethan täyttänyt asuntohakemuksen, m2kodit.fi/asuntohakemus. Tarjoamme asuntoja vain asuntohakemusten perusteella. Talossa on varallisuusrajat.

Talon tiedot

Sijainti
Haapalahdenkatu 13, Pikku Huopalahti, 00300 Helsinki
Asuntojen lukumäärä
35
Energialuokka
E2018
Kohteen varastot
Irtaimistovarastot kellari
Ulkoiluvälinevarastot
Kohteen yhteistilat
Talosauna
Talopesula
Ilmainen talopesula

Sijainti

Google maps

Varallisuusrajat Helsinki

Kun haet ARA-rahoitteiseen taloon, on varallisuutesi sovittava valtion asettamiin rajoihin. Tarkista oheisesta varallisuus- ja tulorajataulukoista, voitko hakea asuntoa M2-Kodeilta. Varallisuudella tarkoitetaan muun muassa asunto-osakkeita, kiinteistöjä, rahastoja ja arvopapereita.

Lue lisää varallisuusrajoista
person 99000 € group 138000 € groups 231000 € 4x person 236000 € 5x person 241000 € Hakijatalouden koon kasvaessa varallisuusrajaa korotetaan 5000 € henkilöä kohden.

Muita vapaita kaksioita paikasta Helsinki