Pohjakuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva

Haapalahdenkatu 13

Pikku-Huopalahti, 00300 Helsinki

Tyyppi
3H+K
Pinta-ala
74,5 m²
Vuokra
1321 €/kk
Vuokravakuus
0 €
Tila:
Vapaa
Kerros:
1

Kohteen tiedot

Pikku-Huopalahdesta on erinomaiset liikenneyhteyden keskustaan. Rauhalliselta alueelta löydät vehreän puistoalueen, jossa on mm. hyvät liikkumismahdollisuudet, luontoa sekä leikkipuisto. Vehreä ympäristö, pikkujoet puusiltoineen, lampi ja viljelyspalstat luovat ainutlaatuisen tunnelman talon ympärille.

Kolme taloista on kerrostaloja, joissa osassa pieni piha, muissa parvekkeet. Yksi taloista on rivitalo, jossa asunnot ovat kahdessa tasossa ja niissä on takapihat. Sisäpihalla on suojaisa leikkialue. Yhteistiloina on kerhohuone pesutupa ja kuivaushuone. Kylpyhuoneet on peruskorjattu vuonna 2010. Yhtiössä on viisi autotallia, loput ovat autokatoksia.

Talossa on tehty Koti kuntoon -remontti vuonna 2019. Huoneistojen keittiöt, kylpyhuoneet ja lattiamateriaalit on uusittu sekä seinät ja katot maalattu. Varustukseen on lisätty astianpesukone.

Vesi ja DNA:n 50 Mbit/s laajakaista sisältyvät vuokraan. Lemmikit ovat tervetulleita.

Olethan täyttänyt asuntohakemuksen, m2kodit.fi/asuntohakemus. Tarjoamme asuntoja vain asuntohakemusten perusteella. Talossa on varallisuusrajat.

Talon tiedot

Sijainti
Haapalahdenkatu 13, Pikku-Huopalahti, 00300 Helsinki
Asuntojen lukumäärä
35
Energialuokka
D2007
Kohteen varastot
Irtaimistovarastot kellari
Ulkoiluvälinevarastot
Kohteen yhteistilat
Talosauna
Kerhohuone
Talopesula
Ilmainen talopesula

Sijainti

Google maps

Varallisuusrajat Helsinki

Kun haet ARA-rahoitteiseen taloon, on varallisuutesi sovittava valtion asettamiin rajoihin. Tarkista oheisesta varallisuus- ja tulorajataulukoista, voitko hakea asuntoa M2-Kodeilta. Varallisuudella tarkoitetaan muun muassa asunto-osakkeita, kiinteistöjä, rahastoja ja arvopapereita.

Lue lisää varallisuusrajoista
person 105000 € group 129000 € groups 201000 € 4x person 206000 € 5x person 211000 € Hakijatalouden koon kasvaessa varallisuusrajaa korotetaan 5000 € henkilöä kohden.

Muita vapaita kolmioita paikasta Helsinki