Pohjakuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva

Juutinraumankatu 10

Jätkäsaari, 00220 Helsinki

Tyyppi
2H+KT
Pinta-ala
57,5 m²
Vuokra
1279 €/kk
Vuokravakuus
0 €
Tila:
Vapaa
Kerros:
1

Talossa on hissi. Asunnossa on terassi.

Kohteen tiedot

Merellisessä Jätkäsaaressa sijaitsevan talon asunnot sopivat urbaanille kaupunkilaiselle, joka kaipaa kodiltaan jotain vähän erilaista. Kulkuyhteydet Jätkäsaaresta esim. keskustaan erinomaiset.

Talo on hissillinen, kahdeksankerroksinen ja autoton, jossa on kiinnitetty huomiota erityisesti yhteistilojen toimivuuteen ja viihtyisyyteen. Polkupyörille on hyvät varasto- ja huoltotilat kellarissa. Asukkaiden yhteiseen käyttöön on upea lasiseinäinen talvipuutarha/kerhohuone. Talosta löytyy myös pesutupa, kuivaushuone ja kaksi saunaosastoa 7. ja 8. kerroksissa.

Asuntopohjat ja sisustusmateriaalit ovat ennakkoluulottoman innovatiivisia ja sopivat monentyyliselle sisustajalle. Pintamateriaalit ovat pääosin vaaleat. Keittiön kaapistot ovat palapelimaisia maanläheisen harmaan, beigen ja valkoisen eri sävyissä. Keittiössä on astianpesukone ja keraaminen liesi, jää-pakastinkaappi sekä tilavaraus mikroaaltouunille. Talossa on myös kolme ateljee-asuntoa, joista kaksi on kaksikerroksisia. Näissä asunnoissa yhdistyvät työ ja koti kätevästi samassa tilassa.

Vesi ja DNA:n 50 Mbit/s laajakaista sisältyvät vuokraan. Lemmikit ovat tervetulleita.

Olethan täyttänyt asuntohakemuksen, m2kodit.fi/asuntohakemus. Tarjoamme asuntoja vain asuntohakemusten perusteella. Talossa on varallisuusrajat.

Talo on savuton ja tupakointi on kielletty koko kiinteistön alueella.

Talon tiedot

Sijainti
Juutinraumankatu 10, Jätkäsaari, 00220 Helsinki
Asuntojen lukumäärä
62
Energialuokka
C2018
Kohteen varastot
Irtaimistovarastot Irtaimistovarastot sijaitsevat huoneistoissa
Lastenvaunuvarastot
Ulkoiluvälinevarastot
Kohteen yhteistilat
Talosauna
Talopesula
Ilmainen talopesula

Sijainti

Google maps

Varallisuusrajat Helsinki

Kun haet ARA-rahoitteiseen taloon, on varallisuutesi sovittava valtion asettamiin rajoihin. Tarkista oheisesta varallisuus- ja tulorajataulukoista, voitko hakea asuntoa M2-Kodeilta. Varallisuudella tarkoitetaan muun muassa asunto-osakkeita, kiinteistöjä, rahastoja ja arvopapereita.

Lue lisää varallisuusrajoista
person 99000 € group 138000 € groups 231000 € 4x person 236000 € 5x person 241000 € Hakijatalouden koon kasvaessa varallisuusrajaa korotetaan 5000 € henkilöä kohden.

Muita vapaita kaksioita paikasta Helsinki