Pääkuva
Julkisivukuva
Julkisivukuva
Julkisivukuva
Julkisivukuva
Julkisivukuva
Julkisivukuva

Kellosaarenkatu 4

Ruoholahti, 00180 Helsinki

Remontoitu
Asuntoja
45 kpl
Tyyppi
Kerrostalo
Valmistumisvuosi
1995
Talotyyppi:
Kerrostalo
Valmistumisvuosi:
1995
Vuokraan sisältyy DNA:n 50 Mbit/s internet-yhteys

Kohteen tiedot

Meren läheisessä Ruoholahdessa, osoitteessa Kellosaarenkatu 4 sijaitsee vuonna 1995 valmistunut ja vuoden 2022 aikana sisätilojen osalta Koti kuntoon-remontissa uudenveroiseksi remontoitu kerrostalo. Remontin myötä asunnot saivat uudet pinnat, kodinkoneet ja vesikalusteet. Kaikkiin asuntoihin asennettiin asumista helpottava astianpesukone. Kylpyhuoneet saivat uuden raikkaan ilmeen laatoituksen myötä.

Tarjolla on monipuolisesti palvelevat yhteistilat. Asukkaiden iloksi taloista löytyy maksuton talopesula, kuivaushuone sekä asukastila, jossa voi järjestää niin asukkaiden yhteisiä kuin omiakin tilaisuuksia. Säilytystilojen puolesta asukkaita palvelevat asuntokohtaiset irtaimistovarastot ja ulkoiluvälinevarasto. Saunavuorot ovat varattavissa talosaunasta. Vehreällä, puistomaisella piha-alueella on lapsille viihtyisä leikkipaikka.

Tupakointi on kielletty kaikissa kiinteistön sisätiloissa. Taloon on varallisuusrajat.

Ruoholahti asuinalueena

Ruoholahti on suosittu kaupunginosa Helsingissä, ja siellä on paljon tarjottavaa asukkailleen.

Ruoholahti sijaitsee aivan Helsingin keskustan tuntumassa, mikä tekee siitä erittäin kätevän asuinalueen. Monet keskustan palvelut, ravintolat, kulttuurikohteet ja ostosmahdollisuudet ovat lähellä, ja hyvät liikenneyhteydet mahdollistavat helpon liikkumisen kaupungin eri osissa. Ruoholahden metroasema ja Jätkäsaaren raitiovaunuyhteydet kuljettavat nopeasti niin keskustaan kuin Helsingin ja Espoon sisällä.

Ruoholahti sijaitsee meren rannalla, mikä tarjoaa asukkaille mahdollisuuden nauttia meren läheisyydestä ja ulkoilusta merenrannalla. Ruoholahti on moderni ja viihtyisä kaupunginosa, josta on kävelymatka Hietaniemen kävelyreiteille ja uimarannalle tai naapurikaupunginosa Lauttasaaren merellisiin maisemiin.

Alueella on oma lähikoulu urheilukenttineen ja päiväkoteja. Lähellä Jätkäsaaressa sijaitsee lisäksi kansainvälinen koulu. Ruoholahti tarjoaa monipuoliset palvelut, kuten kauppoja, kahviloita, ravintoloita, kuntokeskuksia ja terveyspalveluita, jotka helpottavat arjen sujumista.

Ruoholahti on viihtyisä ja monipuolinen kaupunginosa, joka tarjoaa paljon mahdollisuuksia, mukavuuksia asukkailleen. Lähellä sijaitsevat niin Salmisaaren liikuntakeskus kuin Kaapelitehtaan museot ja tapahtumat.

Kellosaarenkatu 4 asunnot

Asuntoja on yhteensä 45. Ne ovat kooltaan 30–120 m2. Talossa on yksiöitä, kaksioita ja suurempia neljän huoneen asuntoja, myös yksi viiden huoneen asunto. Nämä sopivat yksin asuvien, pariskuntien kuin isompienkin lapsiperheiden tarpeisiin. Lemmikit ovat tervetulleita.

Asumiseen on tarjolla hyvin suunniteltuja ratkaisuja sekä mukavuutta, materiaaleissa on kiinnitetty huomiota toimivuuteen. Asunnon lattiat ovat helppohoitoista vinyylilankkua. Keittiö on varustettu keraamisella liedellä ja astianpesukoneella. Kylpyhuoneessa on tyylikäs laatoitus ja tilaa pyykinpesukoneelle.

Vesi ja DNA:n 50 Mbit/s internet-yhteys sisältyvät vuokraan.

Talon tiedot

Sijainti
Kellosaarenkatu 4, Ruoholahti, 00180 Helsinki
Asuntojen lukumäärä
45
Energialuokka
E2018
Kohteen varastot
Irtaimistovarastot kellari
Lastenvaunuvarastot
Ulkoiluvälinevarastot
Kohteen yhteistilat
Talosauna
Talopesula
Ilmainen talopesula

Huoltoyhtiön tiedot

  • Kotikatu Oy / Jätkäsaari
  • jatkasaari@kotikatu.fi
  • 010 270 8890
  • Atlantinkatu 7, 00200 Helsinki

Sijainti

Google maps

Kuvia asunnoista

Varallisuusrajat Helsinki

Kun haet ARA-rahoitteiseen taloon, on varallisuutesi sovittava valtion asettamiin rajoihin. Tarkista oheisesta varallisuus- ja tulorajataulukoista, voitko hakea asuntoa M2-Kodeilta. Varallisuudella tarkoitetaan muun muassa asunto-osakkeita, kiinteistöjä, rahastoja ja arvopapereita.

Lue lisää varallisuusrajoista
person 99000 € group 138000 € groups 231000 € 4x person 236000 € 5x person 241000 € Hakijatalouden koon kasvaessa varallisuusrajaa korotetaan 5000 € henkilöä kohden.

Vapaat asunnot tästä talosta

Huoneistotyypit tästä talosta