Pääkuva
Julkisivukuva
Julkisivukuva

Maaherrantie 30

Oulunkylä, 00650 Helsinki

Asuntoja
82 kpl
Tyyppi
Kerrostalo
Valmistumisvuosi
2022
Talotyyppi:
Kerrostalo
Valmistumisvuosi:
2022
Vuokraan sisältyy DNA:n 50 Mbit/s internet-yhteys

Kohteen tiedot

Helsingin Oulunkylässä sijaitseva Maaherrantie 30 on vuonna 2022 valmistunut 7-kerroksinen vuokratalo, jossa on yhteensä 82 asuntoa. Talo sijaitsee Oulunkylän juna-aseman läheisyydessä hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Tarjolla on erinomaiset yhteistilat, sillä vuokraan sisältyy pesutuvan sekä kuivaushuoneen lisäksi talon ylimmässä kerroksessa sijaitseva asukastila, jossa voi järjestää esimerkiksi juhlia. Talossa on kaksi erillistä saunatilaa, joista asukkaat voivat varata saunavuoroja. Yhteistä aikaa voi viettää talon sisäpihalla, mistä löytyy myös lasten leikkialue. Asukkailla on käytössään asuntokohtaiset irtaimistovarastot sekä erillinen ulkoiluväline- ja lastenvaunuvarasto.

Autoilijoille löytyy yhteensä 25 pysäköintipaikkaa, jotka sijaitsevat naapuritontin pysäköintitalossa. Vieraiden käyttöön on varattu yhteensä 5 ulkopaikkaa.

Talo on kokonaan savuton. Taloon on varallisuusrajat.

Oulunkylä asuinalueena

Pohjois-Helsingissä sijaitseva Oulunkylä on rauhallinen ja kylämäinen asuinalue vain noin kuuden kilometrin päässä Helsingin keskusta. Vaikka Oulunkylässä asutaan luonnon lähellä, on sieltä erinomaiset liikenneyhteydet joka suuntaan. Uusi Raide-Jokeri tulee parantamaan julkisia liikenneyhteyksiä entisestään tammikuussa 2024.

Oulunkylästä löytyy kaikki tärkeä läheltä: ruokakaupat, kirjasto, koulut sekä hyvät ulkoilu- ja harrastusmahdollisuudet. Alueella on useita puistoja ja leikkipuisto Mäkitorpassa riittää tekemistä perheen pienimmille.

Urheilijoille Oulunkylä tarjoilee nurmikentät, jäähallin ja monia ulkoilumahdollisuuksia. Lähin uimahalli löytyy pyöräilymatkan päästä Pirkkolan puolelta. Luonnonvesistä lähin taas on kävelymatkan päässä oleva Pikkukosken uimaranta. Pyöräteitä pitkin pääsee Vantaanjoen viertä kesäisin esimerkiksi Tuomarinkylän ratsastustalleille ja Haltialan kotieläintilalle asti. Juoksijoille tarjolla on pururata.

Maaherrantie 30:n asunnot

Asuntoja on yhteensä 82. Ne ovat kooltaan 32,5–67,0 m2. Talossa on yksiöitä, kaksioita ja kolmiota niin yksin asuvien, pariskuntien kuin lapsiperheidenkin tarpeisiin. Myös lemmikit ovat tervetulleita.

Talon tiedot

Sijainti
Maaherrantie 30, Oulunkylä, 00650 Helsinki
Asuntojen lukumäärä
82
Energialuokka
B2018
Kohteen varastot
Irtaimistovarastot kellari
Ulkoiluvälinevarastot
Kohteen yhteistilat
Talosauna
Talopesula
Ilmainen talopesula

Huoltoyhtiön tiedot

  • Kotikatu Oy / Oulunkylä
  • oulunkyla@kotikatu.fi
  • 010 270 8280
  • Punttikuja 11, 00730 Helsinki

Sijainti

Google maps

Kuvia asunnoista

Varallisuusrajat Helsinki

Kun haet ARA-rahoitteiseen taloon, on varallisuutesi sovittava valtion asettamiin rajoihin. Tarkista oheisesta varallisuus- ja tulorajataulukoista, voitko hakea asuntoa M2-Kodeilta. Varallisuudella tarkoitetaan muun muassa asunto-osakkeita, kiinteistöjä, rahastoja ja arvopapereita.

Lue lisää varallisuusrajoista
person 99000 € group 138000 € groups 231000 € 4x person 236000 € 5x person 241000 € Hakijatalouden koon kasvaessa varallisuusrajaa korotetaan 5000 € henkilöä kohden.

Vapaat asunnot tästä talosta

Huoneistotyypit tästä talosta