Pohjakuva

Maaherrantie 30

Oulunkylä, 00650 Helsinki

Tyyppi
1H+KT
Pinta-ala
32,5 m²
Vuokra
688 €/kk
Vuokravakuus
0 €
Tila:
Ei vapaana
Sijaintikerros:
5

Talossa on hissi. Asunnossa on lasitettu parveke.

Kohteen tiedot

Helsingin Oulunkylässä sijaitseva Maaherrantie 30 on vuonna 2022 valmistunut 7-kerroksinen vuokratalo, jossa on yhteensä 82 asuntoa. Talo sijaitsee Oulunkylän juna-aseman läheisyydessä hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Tarjolla on erinomaiset yhteistilat, sillä vuokraan sisältyy pesutuvan sekä kuivaushuoneen lisäksi talon ylimmässä kerroksessa sijaitseva asukastila, jossa voi järjestää esimerkiksi juhlia. Talossa on kaksi erillistä saunatilaa, joista asukkaat voivat varata saunavuoroja. Yhteistä aikaa voi viettää talon sisäpihalla, mistä löytyy myös lasten leikkialue. Asukkailla on käytössään asuntokohtaiset irtaimistovarastot sekä erillinen ulkoiluväline- ja lastenvaunuvarasto.

Autoilijoille löytyy yhteensä 25 pysäköintipaikkaa, jotka sijaitsevat naapuritontin pysäköintitalossa. Vieraiden käyttöön on varattu yhteensä 5 ulkopaikkaa.

Talo on kokonaan savuton. Taloon on varallisuusrajat.

Oulunkylä asuinalueena

Pohjois-Helsingissä sijaitseva Oulunkylä on rauhallinen ja kylämäinen asuinalue vain noin kuuden kilometrin päässä Helsingin keskusta. Vaikka Oulunkylässä asutaan luonnon lähellä, on sieltä erinomaiset liikenneyhteydet joka suuntaan. Uusi Raide-Jokeri tulee parantamaan julkisia liikenneyhteyksiä entisestään tammikuussa 2024.

Oulunkylästä löytyy kaikki tärkeä läheltä: ruokakaupat, kirjasto, koulut sekä hyvät ulkoilu- ja harrastusmahdollisuudet. Alueella on useita puistoja ja leikkipuisto Mäkitorpassa riittää tekemistä perheen pienimmille.

Urheilijoille Oulunkylä tarjoilee nurmikentät, jäähallin ja monia ulkoilumahdollisuuksia. Lähin uimahalli löytyy pyöräilymatkan päästä Pirkkolan puolelta. Luonnonvesistä lähin taas on kävelymatkan päässä oleva Pikkukosken uimaranta. Pyöräteitä pitkin pääsee Vantaanjoen viertä kesäisin esimerkiksi Tuomarinkylän ratsastustalleille ja Haltialan kotieläintilalle asti. Juoksijoille tarjolla on pururata.

Maaherrantie 30:n asunnot

Asuntoja on yhteensä 82. Ne ovat kooltaan 32,5–67,0 m2. Talossa on yksiöitä, kaksioita ja kolmiota niin yksin asuvien, pariskuntien kuin lapsiperheidenkin tarpeisiin. Myös lemmikit ovat tervetulleita.

Asumisen mukavuutta arkeen ja lisää lisäneliöitä tuo lasitettu parveke, joka suuntautuu koilliseen. Ikkunat ovat koilliseen. Asunnon ikkunoissa ja ikkunaovissa on sälekaihtimet.

Vuokraan sisältyy 50 Mbit/s internet-yhteys. Vesimaksu on 17 €/hlö/kk ja se tasataan kaksi kertaa vuodessa kulutuksen mukaan. Saunavuorot ovat varattavissa sähköisen varausjärjestelmän kautta. Saunavuoro maksaa 5 €/kerta.

Talon tiedot

Sijainti
Maaherrantie 30, Oulunkylä, 00650 Helsinki
Asuntojen lukumäärä
78
Energialuokka
B2018
Kohteen varastot
Irtaimistovarastot kellari
Ulkoiluvälinevarastot
Kohteen yhteistilat
Talosauna
Talopesula
Ilmainen talopesula

Sijainti

Google maps

Varallisuusrajat Helsinki

Kun haet ARA-rahoitteiseen taloon, on varallisuutesi sovittava valtion asettamiin rajoihin. Tarkista oheisesta varallisuus- ja tulorajataulukoista, voitko hakea asuntoa M2-Kodeilta. Varallisuudella tarkoitetaan muun muassa asunto-osakkeita, kiinteistöjä, rahastoja ja arvopapereita.

Lue lisää varallisuusrajoista
person 93000 € group 133000 € groups 216000 € 4x person 221000 € 5x person 226000 € Hakijatalouden koon kasvaessa varallisuusrajaa korotetaan 5000 € henkilöä kohden.

Vapaita yksiöitä Helsinki

Otonkuja 4

00870 Helsinki

28 m², 1H+KT , 3. krs 654 €/kk

Katso myös muita asuntoja lähellä hakuehtojasi Muistathan, että voit myös hakea asuntoja, jotka eivät ole tällä hetkellä vapaana.