Pääkuva
Julkisivukuva
Julkisivukuva
Julkisivukuva
Julkisivukuva
Julkisivukuva
Julkisivukuva
Julkisivukuva

Mesenaatinkuja 4

Munkkivuori, 00350 Helsinki

Remontoitu
Asuntoja
32 kpl
Tyyppi
Kerrostalo
Valmistumisvuosi
1992
Talotyyppi:
Kerrostalo
Valmistumisvuosi:
1992
Vuokraan sisältyy DNA:n 50 Mbit/s internet-yhteys

Kohteen tiedot

Aivan Talin urheilupuiston vieressä, osoitteessa Mesenaatinkuja 4 sijaitsee vuonna 1992 valmistuneita ja vuoden 2021 aikana sisätilojen osalta Koti kuntoon-remontissa uudenveroiseksi remontoituja kerrostaloja ja pienkerrostaloja. Remontin myötä asunnot saivat uudet pinnat, kodinkoneet ja vesikalusteet. Kaikkiin asuntoihin asennettiin asumista helpottava astianpesukone. Kylpyhuoneet saivat uuden raikkaan ilmeen laatoituksen myötä.

Asukkaiden iloksi taloista löytyy asukastila, jossa voi järjestää niin asukkaiden yhteisiä kuin omiakin tilaisuuksia. Säilytystilojen puolesta asukkaita palvelevat asuntokohtaiset irtaimistovarastot, lastenvaunuvarasto ja ulkoiluvälinevarasto. Saunavuorot ovat varattavissa talosaunasta.

Tupakointi on kielletty kaikissa kiinteistön sisätiloissa. Taloon on varallisuusrajat.

Munkkivuori asuinalueena

Munkkivuori on viihtyisä ja arvostettu kaupunginosa Helsingissä. Sen loistava sijainti reilu 5 kilometriä Helsingin keskustasta, mutta kuitenkin luonnon ja meren lähellä tekee siitä kysytyn asuinalueen. Munkkivuoresta on kätevä matka myös Espoon puolelle. Sellon kauppakeskukseen ajaa polkupyörällä reilussa 10 minuutissa.

Munkkivuoren ostoskeskuksen monipuoliset palvelut, kuten kaupat, ravintolat ja kahvilat helpottavat arjen sujumista. Julkiset kulkuyhteydet ovat Helsingin keskustaan ovat toimivat. Naapurikaupunginosa Munkkiniemestä kulkee myös raitiovaunu. Munkkiniemen puolelta löytyy myös lähin uimaranta sekä frisbeegolfrata.

Munkkivuoresta löytyvät sekä suomenkieliset lähikoulut että tarjolla on myös kielipainotteisia kouluja, kuten ranskalainen koulu.

Kotoisa ja rauhallinen Munkkivuori on vehreä alue, jossa on paljon puistoja. Alueella onkin hyvät mahdollisuudet ulkoiluun ja luonnosta nauttimiseen meren läheisyydessä.

Mesenaatinkuja 4 asunnot

Asuntoja on yhteensä 32. Ne ovat kooltaan 44–80,5 m2. Asunnot ovat kaksioita, kolmioita ja neljän huoneen asuntoja ja sopivat hyvin esimerkiksi pariskuntien ja lapsiperheiden tarpeisiin. Lemmikit ovat tervetulleita.

Asumiseen on tarjolla hyvin suunniteltuja ratkaisuja sekä mukavuutta, materiaaleissa on kiinnitetty huomiota toimivuuteen. Asunnon lattiat ovat helppohoitoista vinyylilankkua. Keittiö on varustettu keraamisella liedellä ja astianpesukoneella. Kylpyhuoneessa on tyylikäs laatoitus ja tilaa pyykinpesukoneelle.

Vesi ja DNA:n 50 Mbit/s internet-yhteys sisältyvät vuokraan.

Talon tiedot

Sijainti
Mesenaatinkuja 4, Munkkivuori, 00350 Helsinki
Asuntojen lukumäärä
32
Energialuokka
E2018
Kohteen varastot
Irtaimistovarastot kylmä ulkovarasto
Lastenvaunuvarastot
Ulkoiluvälinevarastot
Kohteen yhteistilat
Talosauna
Talopesula
Ei.

Huoltoyhtiön tiedot

  • Tapiolan Lämpö Oy
  • y-saatio@tl-konserni.fi
  • 020 750 5222
  • Mäntyviita 2, 02110 ESPOO

Sijainti

Google maps

Kuvia asunnoista

Varallisuusrajat Helsinki

Kun haet ARA-rahoitteiseen taloon, on varallisuutesi sovittava valtion asettamiin rajoihin. Tarkista oheisesta varallisuus- ja tulorajataulukoista, voitko hakea asuntoa M2-Kodeilta. Varallisuudella tarkoitetaan muun muassa asunto-osakkeita, kiinteistöjä, rahastoja ja arvopapereita.

Lue lisää varallisuusrajoista
person 99000 € group 138000 € groups 231000 € 4x person 236000 € 5x person 241000 € Hakijatalouden koon kasvaessa varallisuusrajaa korotetaan 5000 € henkilöä kohden.

Huoneistotyypit tästä talosta