Pohjakuva

Otonkuja 4

Kruunuvuorenranta, 00870 Helsinki

Tyyppi
1H+KT
Pinta-ala
32 m²
Vuokra
692 €/kk
Vuokravakuus
0 €
Vapautuu:
1.10.2023
Kerros:
3

Talossa on hissi. Asunnossa on ranskalainen parveke.

Kohteen tiedot

Laajasalon merelliseen ympäristöön Kruunuvuorenrantaan valmistui kesäkuussa 2019 neljä 4-kerroksista taloa. Aluetta ympäröivät ainutlaatuiset ulkoilumaastot. Koulu, päiväkoti ja ruokakauppa ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Suunnitteilla oleva Kruunusillat-raitiotie yhdistää tulevaisuudessa Kruunuvuorenrannan Helsingin keskustaan.

Asuntoja yhtiössä on yhteensä 94 - yksiötä, kaksioita sekä kolmioita. Asunnot ovat kooltaan 27,0-67,5 m2. Kaikissa asunnoissa on joko lasitettu parveke, ranskalainen parveke tai asuntoterassi. Taloissa on hissit. Huoneistot on varusteltu laadukkailla pintamateriaaleilla. Jokaisessa huoneistossa on astianpesukone, laminaattilattia ja laatoitettu kylpyhuone, jossa on paikka pyykinpesukoneelle sekä kuivausrummulle. Yhtiössä on yhdistetty kerhotila ja pesula kuivaushuoneineen sekä ulkoilu- ja liikuntavälinevarastot, irtaimistovarastot ja saunaosasto. Autohallissa on 47 autopaikkaa ja pihalla kaksi autopaikkaa liikuntaesteisille.

Vuokraan sisältyy DNA:n 50 Mbit/s laajakaista. Vesimaksu on 17 €/hlö/kk ja se tasataan kaksi kertaa vuodessa kulutuksen mukaan. Saunavuorot ovat varattavissa sähköisen varausjärjestelmän kautta. Saunavuoro maksaa 5 €/kerta. Lemmikit ovat tervetulleita. Talo on savuton.

Olethan täyttänyt asuntohakemuksen, m2kodit.fi/asuntohakemus. Tarjoamme asuntoja vain asuntohakemusten perusteella. Talossa on varallisuusrajat.

Talon tiedot

Sijainti
Otonkuja 4, Kruunuvuorenranta, 00870 Helsinki
Asuntojen lukumäärä
94
Energialuokka
C2013
Kohteen varastot
Irtaimistovarastot kellari
Huoneistovarastot
Lastenvaunuvarastot
Ulkoiluvälinevarastot
Kohteen yhteistilat
Talosauna
Talopesula
Ilmainen talopesula

Sijainti

Google maps

Varallisuusrajat Helsinki

Kun haet ARA-rahoitteiseen taloon, on varallisuutesi sovittava valtion asettamiin rajoihin. Tarkista oheisesta varallisuus- ja tulorajataulukoista, voitko hakea asuntoa M2-Kodeilta. Varallisuudella tarkoitetaan muun muassa asunto-osakkeita, kiinteistöjä, rahastoja ja arvopapereita.

Lue lisää varallisuusrajoista
person 99000 € group 138000 € groups 231000 € 4x person 236000 € 5x person 241000 € Hakijatalouden koon kasvaessa varallisuusrajaa korotetaan 5000 € henkilöä kohden.

Muita vapaita yksiöitä paikasta Helsinki