Otonkuja 4

Kruunuvuorenranta, 00870 Helsinki

Pinta-ala
52 m²
Tyyppi
2H+KT
Vuokra
894.76 €/kk
Vuokravakuus
0 €
Tila:
Ei vapaana
Kerros:
4

Talossa on hissi.

Sijainti

Kohteen tiedot

Laajasalon merelliseen ympäristöön Kruunuvuorenrantaan valmistui kesäkuussa 2019 neljä 4-kerroksista taloa. Aluetta ympäröivät ainutlaatuiset ulkoilumaastot. Koulu, päiväkoti ja ruokakauppa ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Suunnitteilla oleva Kruunusillat-raitiotie yhdistää tulevaisuudessa Kruunuvuorenrannan Helsingin keskustaan.

Asuntoja yhtiössä on yhteensä 94 – yksiötä, kaksioita sekä kolmioita. Asunnot ovat kooltaan 27,0-67,5 m2. Kaikissa asunnoissa on joko lasitettu parveke, ranskalainen parveke tai asuntoterassi. Taloissa on hissit. Huoneistot on varusteltu laadukkailla pintamateriaaleilla. Jokaisessa huoneistossa on astianpesukone, laminaattilattia ja laatoitettu kylpyhuone, jossa on paikka pyykinpesukoneelle sekä kuivausrummulle. Yhtiössä on yhdistetty kerhotila ja pesula kuivaushuoneineen sekä ulkoilu- ja liikuntavälinevarastot, irtaimistovarastot ja saunaosasto. Autohallissa on 47 autopaikkaa ja pihalla kaksi autopaikkaa liikuntaesteisille.

Vuokraan sisältyy DNA:n 10 Mbit/s laajakaista. Vesimaksu on 17 €/hlö/kk ja se tasataan kaksi kertaa vuodessa kulutuksen mukaan. Lemmikit ovat tervetulleita. Talo on savuton.

Olethan täyttänyt asuntohakemuksen, m2kodit.fi/asuntohakemus. Tarjoamme asuntoja vain asuntohakemusten perusteella. Talossa on varallisuusrajat.

Huoneistossa on lasitettu parveke.

Tupakointi on kielletty kaikissa sisä- ja ulkotiloissa lukuunottamatta erillistä tupakointipaikkaa, mikäli kiinteistön alueella on sellainen.

Talon tiedot

Sijainti
Otonkuja 4, Kruunuvuorenranta, 00870 Helsinki
Asuntojen lukumäärä
94
Energialuokka
Kohteen varastot
Irtaimistovarastot kellari
Huoneistovarastot
Lastenvaunuvarastot
Ulkoiluvälinevarastot
Kohteen yhteistilat
Talosauna
Kerhohuone
Talopesula
Ilmainen talopesula

Varallisuusrajat Helsinki

Kun haet ARA-rahoitteiseen taloon, on varallisuutesi sovittava valtion asettamiin rajoihin. Tarkista oheisesta varallisuus- ja tulorajataulukoista, voitko hakea asuntoa M2-Kodeilta. Varallisuudella tarkoitetaan muun muassa asunto-osakkeita, kiinteistöjä, rahastoja ja arvopapereita.

Lue lisää varallisuusrajoista
person 100000 € group 123000 € groups 188000 € 4x person 193000 € 5x person 198000 € Hakijatalouden koon kasvaessa varallisuusrajaa korotetaan 5000 € henkilöä kohden.