Ränkitie 1-3

Suutarila, 00750 Helsinki

Tyyppi
4H+K+S
Pinta-ala
90,5 m²
Vuokra
1434 €/kk
Vuokravakuus
0 €
Tila:
Ei vapaana
Sijaintikerros:
1

Huoneistossa oma sauna.

Kohteen tiedot

Puistola on viihtyisä asuinalue Pohjois-Helsingissä. Tikkurilan monipuoliset palvelut ovat vain kävelymatkan päässä. Liikenneyhteydet ovat erinomaiset sekä junalla että bussilla.

Puu-tiiliverhoiltu rivitalokohde sijaitsee viihtyisällä pientaloalueella. Piha-alueet ovat upean vehreät ja lapsille on tarjolla kolme eri leikkipihaa. Kaikissa huoneistoissa on huoneistokohtainen piha. Kiinteistössä on pyykkitupa sekä tilava kerhotila.

Vesi ja DNA:n 50 Mbit/s laajakaista sisältyvät vuokraan. Lemmikit ovat tervetulleita.

Olethan täyttänyt asuntohakemuksen, m2kodit.fi/asuntohakemus. Tarjoamme asuntoja vain asuntohakemusten perusteella. Talossa on varallisuusrajat.

Talon tiedot

Sijainti
Ränkitie 1-3, Suutarila, 00750 Helsinki
Asuntojen lukumäärä
63
Energialuokka
D2018
Kohteen varastot
Irtaimistovarastot kylmä ulkovarasto
Ulkoiluvälinevarastot
Kohteen yhteistilat
Talopesula
Ilmainen talopesula

Sijainti

Google maps

Varallisuusrajat Helsinki

Kun haet ARA-rahoitteiseen taloon, on varallisuutesi sovittava valtion asettamiin rajoihin. Tarkista oheisesta varallisuus- ja tulorajataulukoista, voitko hakea asuntoa M2-Kodeilta. Varallisuudella tarkoitetaan muun muassa asunto-osakkeita, kiinteistöjä, rahastoja ja arvopapereita.

Lue lisää varallisuusrajoista
person 93000 € group 133000 € groups 216000 € 4x person 221000 € 5x person 226000 € Hakijatalouden koon kasvaessa varallisuusrajaa korotetaan 5000 € henkilöä kohden.

Vapaita neliöitä Helsinki

Katso myös muita asuntoja lähellä hakuehtojasi Muistathan, että voit myös hakea asuntoja, jotka eivät ole tällä hetkellä vapaana.