Pohjakuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva

Taiteentekijäntie 7

Munkkivuori, 00350 Helsinki

Remontoitu
Tyyppi
2H+K
Pinta-ala
61 m²
Vuokra
1035 €/kk
Vuokravakuus
0 €
Tila:
Vapaa
Kerros:
3

Asunnossa on parveke.

Kohteen tiedot

Munkkivuoren Talinrannassa, osoitteessa Taiteentekijäntie 7 sijaitsee vuonna 1992 valmistuneita ja vuoden 2019 aikana sisätilojen osalta Koti kuntoon-remontissa uudenveroiseksi remontoituja kerrostaloja. Remontin myötä asunnot saivat uudet pinnat, kodinkoneet ja vesikalusteet. Kaikkiin asuntoihin asennettiin asumista helpottava astianpesukone. Kylpyhuoneet saivat uuden raikkaan ilmeen laatoituksen myötä.

Asukkaiden iloksi taloista löytyy asukastila, jossa voi järjestää niin asukkaiden yhteisiä kuin omiakin tilaisuuksia. Säilytystilojen puolesta asukkaita palvelevat asuntokohtaiset irtaimistovarastot, lastenvaunuvarasto ja ulkoiluvälinevarasto. Saunavuorot ovat varattavissa talosaunasta. Sisäpihalla on lasten leikkipaikka.

Liikkuvalle ihmiselle lähistöltä löytyy Talin urheilupuisto padel-kenttineen, kiipeilypuistoineen ja keilahalleineen sekä monia luontoreittejä ja ulkoilupolkuja.

Talo on savuton ja tupakointi on kielletty kaikissa sisä- sekä ulkotiloissa. Taloon on varallisuusrajat.

Munkkivuori asuinalueena

Munkkivuori on viihtyisä ja arvostettu kaupunginosa Helsingissä. Sen loistava sijainti reilu 5 kilometriä Helsingin keskustasta, mutta kuitenkin luonnon ja meren lähellä tekee siitä kysytyn asuinalueen. Munkkivuoresta on kätevä matka myös Espoon puolelle. Sellon kauppakeskukseen ajaa polkupyörällä reilussa 10 minuutissa.

Munkkivuoren ostoskeskuksen monipuoliset palvelut, kuten kaupat, ravintolat ja kahvilat helpottavat arjen sujumista. Julkiset kulkuyhteydet ovat Helsingin keskustaan ovat toimivat. Naapurikaupunginosa Munkkiniemestä kulkee myös raitiovaunu. Munkkiniemen puolelta löytyy myös lähin uimaranta sekä frisbeegolfrata.

Munkkivuoresta löytyvät sekä suomenkieliset lähikoulut että tarjolla on myös kielipainotteisia kouluja, kuten ranskalainen koulu.

Kotoisa ja rauhallinen Munkkivuori on vehreä alue, jossa on paljon puistoja. Alueella onkin hyvät mahdollisuudet ulkoiluun ja luonnosta nauttimiseen meren läheisyydessä.

Taiteentekijäntie 7 asunnot

Asuntoja on yhteensä 36. Ne ovat kooltaan 40–97 m2. Asunnot ovat kaksioita, kolmioita ja neljän huoneen asuntoja ja sopivat hyvin esimerkiksi pariskuntien ja lapsiperheiden tarpeisiin. Lemmikit ovat tervetulleita.

Asumiseen on tarjolla hyvin suunniteltuja ratkaisuja sekä mukavuutta, materiaaleissa on kiinnitetty huomiota toimivuuteen. Asunnon lattiat ovat helppohoitoista vinyylilankkua. Keittiö on varustettu keraamisella liedellä ja astianpesukoneella. Kylpyhuoneessa on tyylikäs laatoitus ja tilaa pyykinpesukoneelle.

Maan tasalla sijaitsevissa asunnoissa on pienet ja viihtyisät asuntopihat. Muista asunnoista löytyvät huoneistokohtaiset parvekkeet, joista osa on lasitettu.

Vesi ja DNA:n 50 Mbit/s internet-yhteys sisältyvät vuokraan.

Talon tiedot

Sijainti
Taiteentekijäntie 7, Munkkivuori, 00350 Helsinki
Asuntojen lukumäärä
36
Energialuokka
E2018
Kohteen varastot
Irtaimistovarastot kellari
Lastenvaunuvarastot
Ulkoiluvälinevarastot
Kohteen yhteistilat
Talosauna
Talopesula
Ilmainen talopesula

Sijainti

Google maps

Varallisuusrajat Helsinki

Kun haet ARA-rahoitteiseen taloon, on varallisuutesi sovittava valtion asettamiin rajoihin. Tarkista oheisesta varallisuus- ja tulorajataulukoista, voitko hakea asuntoa M2-Kodeilta. Varallisuudella tarkoitetaan muun muassa asunto-osakkeita, kiinteistöjä, rahastoja ja arvopapereita.

Lue lisää varallisuusrajoista
person 99000 € group 138000 € groups 231000 € 4x person 236000 € 5x person 241000 € Hakijatalouden koon kasvaessa varallisuusrajaa korotetaan 5000 € henkilöä kohden.

Muita vapaita kaksioita paikasta Helsinki