Pääkuva
Julkisivukuva
Julkisivukuva
Julkisivukuva
Julkisivukuva
Julkisivukuva

Tiirismaantie 11

Pihlajisto, 00710 Helsinki

Remontoitu
Asuntoja
48 kpl
Tyyppi
Kerrostalo
Valmistumisvuosi
1976
Talotyyppi:
Kerrostalo
Valmistumisvuosi:
1976
Vuokraan sisältyy DNA:n 50 Mbit/s internet-yhteys

Kohteen tiedot

Osoitteessa Tiirismaantie 11 sijaitseva viihtyisä kahdeksankerroksinen vuokrakerrostalo on valmistunut vuonna 1976 ja remontoitu Koti kuntoon+ -remontin mukaisesti vuonna 2023. Remontissa asunnot on kunnostettu uudenveroisiksi uusimalla pintamateriaalit, kodinkoneet ja kylpyhuoneet. Myös energiatehokkuuteen on kiinnitetty huomiota. Asuntojen kylpyhuoneisiin on asennettu energiatehokkaat vesikalusteet, kuten vettä säästävät suihkupäät. Kiinteistön vesijohtojen uusimisen myötä asunnoissa on etäluettavat vesimittarit ja asukkaat pääsevät itse seuramaan omaa vedenkulutusta asuntoon asennetun näytön myötä.

Tarjolla on erinomaiset yhteistilat ja asukkaiden iloksi talosta löytyy talosauna, kuivaushuoneet sekä asukastila, jossa voi järjestää niin asukkaiden yhteisiä kuin omiakin tilaisuuksia. Säilytystilojen puolesta asukkaita palvelevat asuntokohtaiset irtaimistovarastot ja ulkoiluvälinevarasto.

Talo on savuton ja tupakointi on kielletty koko kiinteistön alueella. Taloon on varallisuusrajat.

Pihlajisto asuinalueena

Vantaanjoen viheralueisiin rajautuva viehättävä Pihlajiston alue on tunnettu vilkkaasta asukasyhdistyksestä, joka pyrkii huolehtimaan alueen ulkonäöstä eri tavoin esim. taideprojekteilla. Alueelta ja lähipiiristä löydät peruspalvelut, kouluja ja päiväkoteja, sekä hyvät ulkoilumaastot. Pihlajisto sijaitsee lähellä Lahdenväylää joten liikkuminen pääväylille sujuu helposti.

Tiirismaantie 11:n asunnot

Asuntoja on 48. Ne ovat kooltaan 33–78 m2. Talossa on yksiöitä, kaksioita sekä isompia kolmeen huoneen asuntoja niin yksin asuvien, pariskuntien kuin lapsiperheidenkin tarpeisiin. Myös lemmikit ovat tervetulleita.

Talon tiedot

Sijainti
Tiirismaantie 11, Pihlajisto, 00710 Helsinki
Asuntojen lukumäärä
48
Energialuokka
B2018
Kohteen varastot
Irtaimistovarastot kellari
Ulkoiluvälinevarastot
Kohteen yhteistilat
Talosauna
Talopesula
Ei.

Huoltoyhtiön tiedot

  • Kotikatu Oy / Pukinmäki
  • pukinmaki@kotikatu.fi
  • 020 755 9150
  • Teerisuonkuja 3, 00700 Helsinki

Sijainti

Google maps

Kuvia asunnoista

Varallisuusrajat Helsinki

Kun haet ARA-rahoitteiseen taloon, on varallisuutesi sovittava valtion asettamiin rajoihin. Tarkista oheisesta varallisuus- ja tulorajataulukoista, voitko hakea asuntoa M2-Kodeilta. Varallisuudella tarkoitetaan muun muassa asunto-osakkeita, kiinteistöjä, rahastoja ja arvopapereita.

Lue lisää varallisuusrajoista
person 99000 € group 138000 € groups 231000 € 4x person 236000 € 5x person 241000 € Hakijatalouden koon kasvaessa varallisuusrajaa korotetaan 5000 € henkilöä kohden.

Huoneistotyypit tästä talosta