Pohjakuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva

Tiirismaantie 11

Pihlajisto, 00710 Helsinki

Remontoitu
Tyyppi
2H+K
Pinta-ala
59,5 m²
Vuokra
937 €/kk
Vuokravakuus
0 €
Tila:
Ei vapaana
Kerros:
7

Talossa on hissi. Asunnossa on lasitettu parveke.

Kohteen tiedot

Osoitteessa Tiirismaantie 11 sijaitseva viihtyisä kahdeksankerroksinen vuokrakerrostalo on valmistunut vuonna 1976 ja remontoitu Koti kuntoon+ -remontin mukaisesti vuonna 2023. Remontissa asunnot on kunnostettu uudenveroisiksi uusimalla pintamateriaalit, kodinkoneet ja kylpyhuoneet. Myös energiatehokkuuteen on kiinnitetty huomiota. Asuntojen kylpyhuoneisiin on asennettu energiatehokkaat vesikalusteet, kuten vettä säästävät suihkupäät. Kiinteistön vesijohtojen uusimisen myötä asunnoissa on etäluettavat vesimittarit ja asukkaat pääsevät itse seuramaan omaa vedenkulutusta asuntoon asennetun näytön myötä.

Tarjolla on erinomaiset yhteistilat ja asukkaiden iloksi talosta löytyy talosauna, kuivaushuoneet sekä asukastila, jossa voi järjestää niin asukkaiden yhteisiä kuin omiakin tilaisuuksia. Säilytystilojen puolesta asukkaita palvelevat asuntokohtaiset irtaimistovarastot ja ulkoiluvälinevarasto.

Talo on savuton ja tupakointi on kielletty koko kiinteistön alueella. Taloon on varallisuusrajat.

Pihlajisto asuinalueena

Vantaanjoen viheralueisiin rajautuva viehättävä Pihlajiston alue on tunnettu vilkkaasta asukasyhdistyksestä, joka pyrkii huolehtimaan alueen ulkonäöstä eri tavoin esim. taideprojekteilla. Alueelta ja lähipiiristä löydät peruspalvelut, kouluja ja päiväkoteja, sekä hyvät ulkoilumaastot. Pihlajisto sijaitsee lähellä Lahdenväylää joten liikkuminen pääväylille sujuu helposti.

Tiirismaantie 11:n asunnot

Asuntoja on 48. Ne ovat kooltaan 33–78 m2. Talossa on yksiöitä, kaksioita sekä isompia kolmeen huoneen asuntoja niin yksin asuvien, pariskuntien kuin lapsiperheidenkin tarpeisiin. Myös lemmikit ovat tervetulleita.

Asumiseen on tarjolla hyvin suunniteltuja ratkaisuja sekä mukavuutta, materiaaleissa on kiinnitetty huomiota toimivuuteen. Lattiat ovat helppohoitoista vinyylilankkua. Keittiöt on varustettu keraamisella liedellä, astianpesukoneella sekä jääkaappi-pakastimella. Kylpyhuoneissa on lattialämmitys.

Asunnossa on lasitettu parveke, joka suuntautuu lounaaseen. Ikkunat ovat koilliseen ja lounaaseen. Ikkunoissa ja ikkunaovissa on sälekaihtimet. DNA:n 50 Mbit/s internet-yhteys sisältyy vuokraan. Vesimaksu on 17 €/hlö/kk ja se tasataan kaksi kertaa vuodessa. Saunavuorot ovat varattavissa sähköisen varausjärjestelmän kautta. Saunavuoro maksaa 5 €/kerta.

Talon tiedot

Sijainti
Tiirismaantie 11, Pihlajisto, 00710 Helsinki
Asuntojen lukumäärä
48
Energialuokka
B2018
Kohteen varastot
Irtaimistovarastot kellari
Ulkoiluvälinevarastot
Kohteen yhteistilat
Talosauna
Talopesula
Ei.

Sijainti

Google maps

Varallisuusrajat Helsinki

Kun haet ARA-rahoitteiseen taloon, on varallisuutesi sovittava valtion asettamiin rajoihin. Tarkista oheisesta varallisuus- ja tulorajataulukoista, voitko hakea asuntoa M2-Kodeilta. Varallisuudella tarkoitetaan muun muassa asunto-osakkeita, kiinteistöjä, rahastoja ja arvopapereita.

Lue lisää varallisuusrajoista
person 99000 € group 138000 € groups 231000 € 4x person 236000 € 5x person 241000 € Hakijatalouden koon kasvaessa varallisuusrajaa korotetaan 5000 € henkilöä kohden.

Muita vapaita kaksioita paikasta Helsinki