Pääkuva

Tulisuontie 5

Roihuvuori, 00820 Helsinki

Asuntoja
93 kpl
Tyyppi
Kerrostalo
Valmistumisvuosi
1991
Talotyyppi:
Kerrostalo
Valmistumisvuosi:
1991
Vuokraan sisältyy DNA:n 50 Mbit/s internet-yhteys

Kohteen tiedot

Roihuvuori on viihtyisä asuinalue Itä-Helsingissä. Alue on erityisen tunnettu japanilaistyylisestä kirsikkapuistostaan, jonka kukintoja voi ihailla toukokuisin vietettävässä Roihuvuoren Hanami-juhlassa. Alueelta löytyvät myös monipuoliset palvelut, kuten ruokakauppa, kirjasto, koulu ja päiväkoti sekä kirkko. Matka Tulisuontieltä Helsingin keskustaan taittuu julkisilla kulkuvälineillä reilussa puolessa tunnissa. Marjaniemen uimaranta on lyhyen kävelymatkan päässä.

Marjaniemen läheisyydessä sijaitseva vaaleasävyinen kerrostalo. Pihalla on viihtyisä grillikatos ja lapsille leikkipaikka. Asukkaiden yhteiskäytössä on maksuton pesutupa.

Talossa on tehty Koti kuntoon -remontti vuonna 2019. Huoneistojen keittiöt, kylpyhuoneet ja lattiamateriaalit on uusittu sekä seinät ja katot maalattu. Varustukseen on lisätty astianpesukone.

Vesi ja DNA:n 50 Mbit/s laajakaista sisältyvät vuokraan. Lemmikit ovat tervetulleita.

Olethan täyttänyt asuntohakemuksen, m2kodit.fi/asuntohakemus. Tarjoamme asuntoja vain asuntohakemusten perusteella. Talossa on varallisuusrajat.

Talon tiedot

Sijainti
Tulisuontie 5, Roihuvuori, 00820 Helsinki
Asuntojen lukumäärä
93
Energialuokka
E2018
Kohteen varastot
Irtaimistovarastot kellari
Kohteen yhteistilat
Talosauna
Kuntosali
Talopesula
Ilmainen talopesula

Huoltoyhtiön tiedot

  • Kotikatu Oy / Herttoniemi
  • herttoniemi@kotikatu.fi
  • 010 270 8400
  • Linnanpajantie 7, 00950 Helsinki

Sijainti

Google maps

Kuvia asunnoista

Varallisuusrajat Helsinki

Kun haet ARA-rahoitteiseen taloon, on varallisuutesi sovittava valtion asettamiin rajoihin. Tarkista oheisesta varallisuus- ja tulorajataulukoista, voitko hakea asuntoa M2-Kodeilta. Varallisuudella tarkoitetaan muun muassa asunto-osakkeita, kiinteistöjä, rahastoja ja arvopapereita.

Lue lisää varallisuusrajoista
person 99000 € group 138000 € groups 231000 € 4x person 236000 € 5x person 241000 € Hakijatalouden koon kasvaessa varallisuusrajaa korotetaan 5000 € henkilöä kohden.

Vapaat asunnot tästä talosta

Huoneistotyypit tästä talosta