Pohjakuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva
Esittelykuva

Von Daehnin katu 11

Viikki, 00790 Helsinki

Ensimmäisen kuukauden vuokra -50 %
Tyyppi
2H+KT
Pinta-ala
39 m²
Vuokra
910 €/kk
Vuokravakuus
0 €
Tila:
Ei vapaana
Kerros:
3

Talossa on hissi. Asunnossa on parveke.

Kohteen tiedot

Ensimmäisen kuukauden vuokra -50 %. Alennus koskee 1.10.2023–31.1.2024 välillä alkavia uusia sopimuksia.

Osoitteessa Von Daehnin katu 11 sijaitsee vuonna 2008 valmistunut kerrostalo, josta löytyy asuntoja monien elämäntilanteiden tarpeisiin, etsit kotia sitten yksin, yhdessä tai perheen kanssa. Sisäpihalla on lapsille monipuolinen ja viihtyisä leikkipaikka.

Asukkaiden iloksi talosta löytyy asukastila, jossa voi järjestää niin asukkaiden yhteisiä kuin omiakin tilaisuuksia. Säilytystilojen puolesta asukkaita palvelevat asuntokohtaiset irtaimistovarastot, lastenvaunuvarasto ja ulkoiluvälinevarasto. Saunavuorot ovat varattavissa talosaunasta. Pyykinpesu onnistuu asukkaiden käytössä olevassa maksuttomassa talopesulassa kuivaushuoneineen.

Asukkaille on varattu 52 autopaikkaa. Tupakointi on kielletty kaikissa kiinteistön sisätiloissa. Taloon on varallisuusrajat.

Viikin Latokartano asuinalueena

Latokartanossa voit ulkoilla, kävellä ja pyöräillä luonnon keskellä aivan kodin lähellä. Viikin Latokartano sijaitsee luonnonkauniissa ympäristössä, jossa on paljon viheralueita, puistoja ja metsiä. Myös lähellä sijaitseva Viikin luonnonsuojelualue tarjoaa mahdollisuuden nauttia luonnosta ja ulkoilusta.

Latokartano on hyvin liikennöity alue, josta pääsee helposti liikkumaan eri puolille kaupunkia. Julkisen liikenteen palvelut ovat kattavat ja alueella on myös hyvät pyöräilyreitit.

Viikki on tunnettu Helsingin yliopiston Viikin kampuksesta, joka tarjoaa monipuolisia koulutusmahdollisuuksia. Alueella on myös hyvät päiväkodit ja koulut, jotka tekevät alueesta suositun lapsiperheiden keskuudessa.

Lähikaupat helpottavat arkea, suuremmat kaupat ovat nekin kävelymatkan päässä Viikin Prisman palvellessa aivan Viikin kirjaston vieressä. Viikistä pääset nopeasti sekä Lanternaan että kauppakeskus Itikseen tai toiseen suuntaan lähtiessä Malmin Novalle, jossa on monia ostosmahdollisuuksia.

Latokartano on viihtyisä ja yhteisöllinen alue, jossa järjestetään erilaisia tapahtumia ja toimintaa alueen asukkaille.

Von Daehnin katu 11 asunnot

Asuntoja on yhteensä 81. Ne ovat kooltaan 39—85,5 m2. Von Daehnin kadun asunnot ovat yksiöitä, kaksioita, kolmioita ja neljän huoneen asuntoja ja sopivat niin yksinasuvien, pariskuntien ja eri kokoisten perheiden tarpeisiin. Lemmikit ovat tervetulleita.

Kylpyhuoneessa on tyylikäs laatoitus ja tilaa pyykinpesukoneelle. Lattiamateriaalina on joko helppohoitoinen muovimatto tai laminaatit. Talosaunan lisäksi osassa huoneistoja on omat saunat.

Vesi ja DNA:n 50 Mbit/s internet-yhteys sisältyvät vuokraan.

Talon tiedot

Sijainti
Von Daehnin katu 11, Viikki, 00790 Helsinki
Asuntojen lukumäärä
81
Energialuokka
D2018
Kohteen varastot
Irtaimistovarastot kellari
Lastenvaunuvarastot
Ulkoiluvälinevarastot
Kohteen yhteistilat
Talosauna
Talopesula
Ilmainen talopesula

Sijainti

Google maps

Varallisuusrajat Helsinki

Kun haet ARA-rahoitteiseen taloon, on varallisuutesi sovittava valtion asettamiin rajoihin. Tarkista oheisesta varallisuus- ja tulorajataulukoista, voitko hakea asuntoa M2-Kodeilta. Varallisuudella tarkoitetaan muun muassa asunto-osakkeita, kiinteistöjä, rahastoja ja arvopapereita.

Lue lisää varallisuusrajoista
person 99000 € group 138000 € groups 231000 € 4x person 236000 € 5x person 241000 € Hakijatalouden koon kasvaessa varallisuusrajaa korotetaan 5000 € henkilöä kohden.

Muita vapaita kaksioita paikasta Helsinki

Katso myös muita asuntoja lähellä hakuehtojasi Muistathan, että voit myös hakea asuntoja, jotka eivät ole tällä hetkellä vapaana.