Vuokra-asunto Hervannassa on suosittu valinta monelle Tampereen alueen asunnon etsijälle, sillä Hervannan palvelut ja liikenneyhteydet ovat vertaansa vailla.   

Tieteenkatu 8 ja 10

Hervanta, 33720 Tampere

29,5 m², 1H+KT
Valmistumisvuosi: 2012
Kerros: 6 Talossa on hissi Vapaa
638 €/kk

Tamppikuja 4

Hervanta, 33720 Tampere

50,5 m², 2H+KK
Valmistumisvuosi: 2006
Kerros: 6 Talossa on hissi Vapautuu 1.1.2023
695 €/kk

Tieteenkatu 8 ja 10

Hervanta, 33720 Tampere

48,5 m², 2H+KK
Valmistumisvuosi: 2012
Kerros: 1 Talossa on hissi Vapaa
738 €/kk

Vuokra-asunnot Hervannassa Tampereella

Asunnot Hervannassa ovat suosittuja, sillä se on perinteikäs Tampereen kaupunginosa. Muutto Hervantaan sopii erityisesti niille, jotka arvostavat hyviä liikenneyhteyksiä ja palveluita. Se millaista Hervannassa on asua, riippuu jonkin verran asuinpaikasta. Moni vuokra-asunto Hervannassa voi tarjota hulppeat näkymät Tampereen alueelle korkeista kerrostaloista. Hervannan liikenneyhteydet ovat parantuneet mm. raitiovaunuyhteyden myötä. Vuokra-asunnot Hervannassa ovat suosittuja myös hyvien liikuntamahdollisuuksien vuoksi.

M2-Kotien vuokra-asunnot Tampereella ja muissa sen muissa kaupunginosissa

Hervanta on kysytty asuinalue ja siksi kannattaa tutustua myös muihin vuokra-asuntoihin Tampereella ja muissa kaupunginosissa. 

M2-Kotien vuokra-asunnot Tampereella

Kaikki M2-Kotien talot

Vuokra-asunnot Hervanta

Tamppikuja 4

Hervanta 33720 Tampere

Valmistumisvuosi: 2006

Kerrostalo, 54 asuntoa

Vuokra-asunnot Hervannassa ovat hyvien palveluiden lähellä

Hervannan vuokra-asuntojen houkuttelevuutta lisää se, että alueella löytyvät palvelut kävelyetäisyyden päässä. Tampereen yliopiston ja Poliisiammattikorkeakoulun lisäksi Hervannassa löytyy kouluja joka lähtöön. Vuokra-asuntoja opiskelijoille Hervannasta löytyy myös jonkin verran. Vuokra-asuntoja perheille Hervannassa on myös kiitettävästi. 

Hervantaan muutto sopii myös niille, jotka haluavat hoitaa päivittäiset asiat lähellä omaa kotiaan. Hervannassa löytyy muun muassa kauppakeskus Duo, kirjasto ja terveys- ja sosiaalialan palvelut lyhyen matkan päässä. 

Hervannan vuokra-asunnot hyvien liikenneyhteyksien päässä

Hervannan vuokra-asuntojen etuna on niiden hyvät liikenneyhteydet sekä muualle Tampereelle ja lähiseuduille. Tampereen raitiovaunu numero 3 vie keskustaan kätevästi parissakymmenessä minuutissa ja omalla autolla liikkuminen on kätevää. Pyörä on myös kätevä kulkuneuvo ja pyöräilyreitit ovat vertaansa vailla. M2-Kotien vuokra-asunnot Hervannassa sopivat hyvin myös autottomille.