Vapaat vuokra-asunnot , Kaleva

Vuokra-asunto Kalevassa on suosittu valinta monelle Tampereen alueen asunnon etsijälle, sillä alue sijaitsee lähellä keskustaa lähellä hyviä palveluita ja liikenneyhteyksiä.

Hakuehdoilla ei löytynyt yhtään asuntoa. Muuta hakuehtoja tai selaa huoneistotyyppejä.

Vuokra-asunnot Kalevassa

Vuokra-asunto Kalevassa sopii erityisesti niille, jotka haluavat asua lähellä Tampereen keskusta-alueen palveluita, kouluja ja hyviä liikenneyhteyksiä. M2-Kotien vuokra-asunnot Kalevassa tarjoavat hyvää asumista kaupungin sykkeessä. Kaleva on suosittu asuinalue, missä on omat suosikkiravintolat, kaupat ja harrastuspaikat. Kaleva sopii hyvin niin sinkuille kuin lapsiperheillekin.

M2-Kotien vuokra-asunnot Tampereella muilla alueilla

M2-Kotien vuokra-asunnot Kalevassa ovat suosittuja ja siksi kannattaa tutustua muihin vuokra-asuntoihin Tampereella. 

M2-Kotien vuokra-asunnot Tampereella

Kaikki M2-Kotien talot

Kaleva

Taiteilijatalo

Sarvijaakonkatu 3

Kaleva 33540 Tampere

Valmistumisvuosi: 2021

Kerrostalo, 22 asuntoa

Vuokra-asunnot Kalevassa ovat lähellä hyviä palveluita

Vuokra-asunnot Kalevassa ovat kävelymatkan päässä Tampereen keskustasta, mikä tarkoittaa, että kaikki on melko lähellä. Kalevassa löytyy myös harrastusmahdollisuuksia ja esimerkiksi Tampereen suurin uintikeskus sijaitsee lähellä M2-Kotien vuokra-asuntoja Kalevassa. Kaleva on myös monien koulujen kaupunginosa. Alueelta löytyy muun muassa Kalevan lukio, Tammerkosken lukio,  Sammon keskuslukio, Sammon koulu, Tampereen kauppaoppilaitos ja Puistokoulu. Vuokra-asunnot Kalevassa ovat lähellä myös ruokakauppoja ja monia ravintoloita. 

Kalevan vuokra-asuntojen liikenneyhteydet

M2-Kotien vuokra-asunnot Kalevassa ovat lähellä Tampereen keskustaa ja omaa autoa ei tarvitse. Pääset liikkumaan kätevästi raitiovaunulla tai paikallisliikenteen busseilla. Tampereella kätevä liikenneväline on myös polkupyörä ja lisäksi M2-Kotien vuokra-asuntojen lähellä löytyy Tampereen kaupunkipyörien asemia, joita voi käyttää edulliseen kausihintaan lumettomana aikana. Kalevasta on matkaa Tampereen rautatieasemalle pari kilometriä.