Vuokra-asunto Kaukajärvellä on suosittu valinta monelle Tampereen alueen asunnon etsijälle, sillä Kaukajärven luonto, palvelut ja liikenneyhteydet ovat vertaansa vailla.

Hakuehdoilla ei tällä hetkellä löytynyt yhtään vapaata asuntoa. Huomaathan, että voit hakea myös asuntoja, jotka eivät ole tällä hetkellä vapaana. Asuntohakemus on voimassa kolme kuukautta..

Vuokra-asunnot Kaukajärvellä Tampereella

Kaukajärven vuokra-asunnot sijaitsevat Tampereella Kangasalan rajalla. Kaukajärvi on saanut nimensä kolmen kilometrin pituisesta järvestä, jonka rannat ja viheralueet houkuttelevat liikkumaan ulkona. Perinteinen lähiö on monen suosiossa juuri alueen vihreyden ja rauhallisuuden vuoksi. Kaukajärvelle on rakennettu myös uusia taloja ja sen palvelut ovat hyvällä tasolla. 

M2-Kotien vuokra-asunnot Tampereella ja muissa kaupunginosissa

Kaukajärvi on suosittu asuinalue ja siksi kannattaa tutustua vuokra-asuntoihin Tampereella.

M2-Kotien vuokra-asunnot Tampereella

Kaikki M2-Kotien talot

Vuokra-asunnot Kaukajärvi

55+

Mummunkuja 6

Kaukajärvi 33710 Tampere

Valmistumisvuosi: 2003

Kerrostalo, 32 asuntoa

Vuokra-asunnot Kaukajärvellä ovat hyvien palveluiden lähellä

Kaukajärven vuokra-asunnot sijaitsevat hyvien palveluiden lähellä. Kaukajärvellä löytyy ala-ja yläaste sekä useampia päiväkoteja. Myös Kaukajärven terveysasema löytyy lähellä. Päivittäisille kauppa-asioille ei tarvitse lähteä kauas ja ravintoloita löytyy asukkaiden tarpeisiin useampia. Kaukajärvellä löytyy myös liikuntapaikkoja ja kirjasto.

Kaukajärven parhaimpiin puoliin kuuluvat sen viheralueet ja ulkoilumaastot. Riihiniemen uimaranta ja Haiharan taidekeskus houkuttelevat vierailijoita myös muilta alueilta vierailemaan alueella. Kaukajärven rannalla löytyy myös mahdollisuuksia vesiurheiluun soutu- ja melontastadionilla. Kaukajärvellä asuminen on rauhallista ja luonnonläheistä.

Kaukajärven vuokra-asunnot hyvien liikenneyhteyksien päässä

Kaukajärven vuokra-asuntojen etuna on hyvät liikenneyhteydet. Linja-autovaihtoehtoja on useita ja matka-aika Tampereen keskustaan on alle puoli tuntia. Samassa ajassa pääset myös pyöräillen turvallisia reittejä pitkin kaupungin keskustaan. Oma auto on puolestaan hyvä vaihtoehto varsinkin niille, jotka käyvät työssä muualla kuin keskustassa.