Vapaat vuokra-asunnot , Härmälä

Vuokra-asunto Härmälässä ja Härmälänrannassa on suosittu valinta monelle Tampereen alueen asunnon etsijälle, sillä alue sijaitsee uudella rauhallisella alueella lähellä luontoa.

Hakuehdoilla ei tällä hetkellä löytynyt yhtään vapaata asuntoa. Huomaathan, että voit hakea myös asuntoja, jotka eivät ole tällä hetkellä vapaana. Asuntohakemus on voimassa kolme kuukautta..

Vuokra-asunnot Härmälässä

Vuokra-asunto Härmälässä Tampereella, lähellä Pirkkalan rajaa sopii erityisesti niille, jotka arvostavat asumista rauhallisella luonnonläheisellä alueella. M2-Kotien vuokra-asunnot Härmälässä sijaitsevat uudella Härmälänrannan asuinalueella Pyhäjärven etelärannalla noin viiden kilometrin päässä Tampereen keskustasta. Härmälä on tunnettu vanhasta lentokonetehtaastaan ja puutaloalueesta. Härmälän uusi osa on Härmälänranta, mihin on rakennettu moderneja kerrostaloja lähelle rantaa.

M2-Kotien vuokra-asunnot Tampereella muilla alueilla

M2-Kotien vuokra-asunnot Härmälässä ja Härmälänrannassa ovat suosittuja ja siksi kannattaa tutustua muihin vuokra-asuntoihin Tampereella. 

M2-Kotien vuokra-asunnot Tampereella

Kaikki M2-Kotien talot

Härmälä

Tuiskunkatu 1

Härmälä 33900 Tampere

Valmistumisvuosi: 2018

Kerrostalo, 63 asuntoa

Vuokra-asunnot Härmälässä ovat lähellä hyviä palveluita

Vuokra-asunnot Härmälässä ja viereen uutena alueena rakennetussa Härmälänrannassa sopivat niille, jotka haluavat asua lähellä luontoa modernissa kaupunginosassa. M2-Kotien vuokra-asunnot Härmälänrannassa tarjoavat hyvää asumista uusissa taloissa lähellä Pirkkalan rajaa. Pienen matkan päässä sijaitsee lyhyen matkan päässä Pirkkalan ostoskeskittymästä kauppoineen. Jatkuvasti kehittyvällä asuinalueella on mm. lähikauppa, kirjasto ja kioski ja lisää palveluita on tulossa. Härmälä sijaitsee Pyhäjärven rannalla ja lähellä on hyviä ulkoilualueita ja Rantaperkiön uimaranta on monien tamperelaisten suosikkikohde. 

Härmälän vuokra-asuntojen liikenneyhteydet

M2-Kotien vuokra-asunnot Härmälässä sijaitsevat noin viisi kilometriä Tampereen keskustasta Pirkkalan suuntaan. Päivittäiset matkat teet kätevästi autolla, paikallisbusseilla tai polkupyörällä.